Încă una și mă duc!

Încă una și mă duc!

,,A fost un meci după care am zis că dacă mai trăiesc unul la fel mă duc mișto!”. Așa a declarat Sergiu Hanca, mijlocașul Petrolului, după ce “s-a dat în roller coaster”. Când sus, când jos, așa a caracterizat și antrenorul Petrolului, Floriun Pîrvu, caruselul fotbalistic cu Craiova lui Mititelu. Petrolul a avut 2-0 după nici un sfert de oră de joc și a mai avut 4-1 în minutul 80. Cu toate acestea, trupa petrolistă a trăit periculos și a dat emoții mari proriilor suporteri. Mijlocașul Hanca a spus că nu a mai trăit un asemenea joc de la finala Cupei Poloniei, câștigată în iulie 2020, în prelungiri, scor final 3-2. Fotbalistul susține că el și colegii săi nu mai au voie să aibă asemenea scăpări dacă vor să facă performanță.

Sergiu Hanca:’’A fost un meci după care am zis că dacă mai trăiesc unul mă duc mișto! Probabil că și acel 2-0 din startul meciului ne-a făcut să ne relaxăm și nu este ok. Trebuie să creștem la nivel de mentalitate dacă vrem să facem lucruri mai frumoase. Doar prin astfel de experiențe putem să analizăm și să învățăm din greșeli. Sunt foarte fericit că am legat trei victorii. Era un moment psihologic, din punctul meu de vedere, foarte important și am demonstrat că victoriile precedente nu au fost întâmplătoare”.

Florin Pîrvu:’’Un roller coaster, un meci cu de toate, le mulțumesc băieților că au tras de ei după derbiul din Giulești. Mulțumesc și publicului care a fost minunat, cam așa vrem să fie. Suntem bucuroși, dar mai avem și de analizat anumite situații, mai ales în ultimele minute pentru că, totuși, la 4-1, trebuia să închidem jocul și să nu mai dăm posibilitatea Craiovei să revină și să spere. Finalul nu a fost așa cum îmi doresc eu și trebuie să analizăm bine perioadele în care am fost dominați.”

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Omul meciului a fost brazilianul Jair da Silva cel care a înscris o dată și i-a dat două pase de gol lui Irobiso Ochechukwu. A marcat și tânărul Alex Musi după o deviere cu capul a lui Petrovic. Toate golurile au fost frumoase, însă jocul în anumite momente a fost urât de aceea oltenii au reușit egalarea. Fotbaliștii Petrolului au reușit trei succese consecutive și sunt favoriți, etapa viitoare, cu Dinamo. În clasament, Petrolul ocupă locul 3, cu 11 puncte. Sursa foto:fcpetrolul.ro/cristi stavri

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191