Incendiu intr-o scoala din Pleasa. Una din salile de clasa s-a umplut de fum

Incendiu intr-o scoala din Pleasa. Una din salile de clasa s-a umplut de fum

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, într-o sală de curs dintr-o şcoală din judeţul Prahova, încăperea fiind inundată cu fum. Nimeni nu a fost rănit, elevii nefiind în clasă la acel moment.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Incendiu într-o sală de clasă, la o şcoală din comuna Bucov. Elevii nu se aflau în interior și nimeni nu a fost rănit

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul s-a produs la un corp de iluminat într-o sală de clasă a şcolii din satul Pleaşa, comuna Bucov, scrie News.ro. La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Pompierii au acţionat pentru lichidarea incendiului şi pentru ventilarea spaţiului inundat cu fum. „Din fericire, la momentului producerii evenimentului, elevii nu se aflau în clasă. Nu s-a impus evacuarea altor persoane”, precizează ISU Prahova.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191