Incepand de vineri seara, se inchide circulatia pe Bulevardul Castanilor

Incepand de vineri seara, se inchide circulatia pe Bulevardul Castanilor

Având în vedere organizarea „Campionatului Național de Super Slalom, de Îndemânare Auto și Campionatul Național de Vehicule Electrice”, începând cu data de 02 iunie 2023, ora 22:00 și până în data de 04 iunie 2023, ora 21:00, se închide circulația rutieră pe Bulevardul Independenței, între statuia lui Radu Stanian și Statuia Vânătorilor de la Gara de Sud, inclusiv sensul giratoriu din Piața 1 Decembrie 1918.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Rutele ocolitoare folosite vor fi: pe str. Bobâlna, la sensul spre Sud, unde se vor efectua stațiile Pelican și Liceul de Muzică și pe str. Democrației, la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua stațiile 13 Decembrie, Covurlui și Muzeul de Istorie.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Traseele troleibuzelor 44 și 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Stația Coreco Sud se va suspenda ca utilizare pentru traseele 1, 2, 30, 32, 300 și 301:

– la traseele 1, 2, 32, 301 și 401, la sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; după stația Pleiades, următoarea stație va fi 13 Decembrie din str. Democrației;

– la traseul 30 și 301, sensul spre Centru, autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; după stația Rulmenți Grei, următoarea stație va fi 13 Decembrie din str.Democrației;

– traseul 300 va avea cap de linie la Gara Sud P.T.T.R. (comună cu traseul101) la sensul spre Centru iar la întoarcere debarcarea se va face în fața Gării de Sud.

Traseele 444 și 445 vor avea capăt de linie la Bariera Bucuresti.

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Sursa: S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191