Audio bombă! Pe modelul „Portocală”, nişte panarame de procurori aflati „pe combinație” cu ONG-uri useriste, plănuiau „paradirea” unor judecători „incomozi”

Audio bombă! Pe modelul „Portocală”, nişte panarame de procurori aflati „pe combinație” cu ONG-uri useriste, plănuiau „paradirea” unor judecători „incomozi”

Practica santajului si amenintarilor la adresa judecatorilor „incomozi” din partea unora care, prin conjuncturi dubioase, au ajuns sa fie numiti procurori a fost un flagel raspandit in mai toate structurile DNA din tara.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Chiar daca cel mai celebru este cazul lui Mircea Negulescu, zis si „Portocala” sau „Zdreanta”, a fost cel mai rasunator (datorita inregistrarilor facute publice de una dintre victimele sale, Vlad Cosma), asta nu inseamna ca practicile abuzive, inspirate de la fostii tortionari, s-au limitat la „unitatea de elita” DNA Ploiesti.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

La fel cum „Portocala” a controlat mare parte a presei locale, transformandu-i pe unii in tehoredactori cu misiunea de a scrie la comanda, dupa dictare, iar pe ceilalti a reusit sa ii ameninte pentru a nu publica materiale despre abuzurile comise de tandemul Onea-Negulescu, asa s-a intamplat si la Oradea, unde „paraditori” asemenea lui „Zdreanta” au colaborat in cel mai sinistru mod cu un ONG USR-ist, pentru a o distruge pe judecatoarea Lia Savonea.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Revenind la DNA Ploiesti, avem cazul judecatoarei Ruxandra Popescu, care a cazut victima razbunarilor si santajului puse la cale de Onea si „Portocala”. Abuzurile comise impotriva judecatoarei Popescu au fost abominabile, iar calvarul a durat trei ani, pana cand instanta a hotarat achitarea definitiva a acesteia, pe motiv ca „fapta nu exista”. Fapta fiind, de fapt, o mita inventata de Onea-Negulescu-Savu, pentru a o „pune la punct” pe judecatoarea Ruxandra Popescu. (Vezi aici detalii: https://phonline.ro/sa-nu-uitam-cum-a-fost-distrusa-viata-si-cariera-judecatoarei-ruxandra-popescu-de-paraditorii-portocala-savu-si-onea-cu-un-dosar-inventat/).

Zilele acestea, au aparut inregistrarile audio ce dateaza din 2019, intre Cristina Guseth (ONG userist pe filiera George Soros) si un fost procuror „paraditor”, de la DNA Oradea, inregistrari care demasca modul in care aceasta retea infractionala a pus la cale distrugerea unui judecator „nesupus” si „incomod”.

Lumea Justitiei publica in exclusivitate inregistrarea audio a discutiei dintre Cristina Guseth (foto), directoarea Freedom House (ONG finantat de reteaua Soros si marile ambasade) si procurorul DNA Cristian Ardelean (in prezent la Parchetul Tribunalului Bihor), in care se punea la cale atacarea mediatica a presedintei Curtii de Apel Bucuresti, Lia Savonea. Este vorba despre inregistrarea audio a discutiei din 4 iunie 2019, cand Cristian Guseth incita la linsarea in presa a Liei Savonea (la acea data presedinta CSM), prin intermediul jurnalistilor de casa ai DNA: “Daca nu este deloc f….a in presa, asta face ce vrea”.

Inregistrarea audio se afla la dosarul penal deschis de SIIJ impotriva procurorilor Cristian Ardelean si Ciprian Man, fosti procurori la DNA Oradea, stenograma discutiei fiind deja data publicitatii miercuri, 3 mai 2023, de G4Media. Precizam ca nu am fi publicat inregistrarea audio daca intreaga convorbire nu ar fi fost devoalata de G4Media, sub forma stenogramelor (click aici pentru a citi).

Mai avem o ratiune pentru care intelegem sa publicam inregistrarea. Si anume ca in cursul ultimelor doua zile, presa ONG-ista, desi nu a contrazis autenticitatea discutiei, a inteles ca la un ordin de zi pe unitate sa dezinformeze opinia publica, pretextand, culmea, ca Guseth ar fi o biata “victima” si infierand ca un procuror SIIJ avut curaj sa ceara mandat de interceptare pe sefa Freedom House, dupa ce aceasta a cazut pe tehnica. Victimazarea lui Guseth nu o putem interpreta decat ca o actiune concertata de manipula lumea si de a schimba modul in care oamenii trebuie sa interpreteze spusele sefei Freedom House cu interlocutorul ei Cristian Ardelean.

Ascultati limbajul trivial si ce incitare la linsaj mediatic a facut Cristina Guseth si ce comportament “deontologic” a putut avea partenerul acesteia de discutie, procurorul Cristian Ardelean.

Ascultati vocile amandurora intr-o inregistrare de claritate cristalina.

Imaginati-va ce ar fi putut sa faca Cristina Guseth, electronista de meserie, daca ajungea ministrul Justitiei in Guvernul USR, agitand presa ONG-ista, sponsorizata cu bani externi.

Iata inregistrarea dintre sefa Freedom House Cristina Guseth si procurorul Cristian Ardelean:

Atat „paraditorii” de la Ploiesti, cat si cei de la Oradea, se afla sub ancheta penala pentru zeci de acuzatii extrem de grave si, odata cu demascarea acestor practici, speram ca „epoca de aur” a procurorilor tortionari va apune definitiv.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191