Investitie majora, la Spitalul de Pediatrie Ploiesti. Primaria a castigat finantare europeana nerambursabila, in valoare de 6,1 milioane de lei

Investitie majora, la Spitalul de Pediatrie Ploiesti. Primaria a castigat finantare europeana nerambursabila, in valoare de 6,1 milioane de lei

Primăria Municipiul Ploiești a câștigat finanțare nerambursabilă din fonduri europene de aproximativ 6,1 milioane lei pentru modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Proiectul “Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești” vizează creșterea capacității de îngrijire în ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Achiziționarea de echipamente pentru dotarea cabinetelor din ambulatoriul integrat al Spitalului de Pediatrie Ploiești va contribui la îmbunătățirea calității actului medical și asigurarea serviciilor medicale în sistem ambulator la standarde europene, prin reducerea timpului de diagnosticare și tratament, prin reducerea numărului de pacienți redirecționați către alte centre medicale și îmbunătățirea gradului de sănătate a populației.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Valoarea totală a proiectului este de 6.109.384,66 lei cu TVA. Menționăm că semnarea contractului de finanțare va avea loc în perioada următoare.

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Sănătății finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191