Investitie majora, la Spitalul de Pediatrie Ploiesti. Primaria a castigat finantare europeana nerambursabila, in valoare de 6,1 milioane de lei

Investitie majora, la Spitalul de Pediatrie Ploiesti. Primaria a castigat finantare europeana nerambursabila, in valoare de 6,1 milioane de lei

Primăria Municipiul Ploiești a câștigat finanțare nerambursabilă din fonduri europene de aproximativ 6,1 milioane lei pentru modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Proiectul “Reabilitarea, modernizarea și dotarea infrastructurii ambulatorii existente din Spitalul de Pediatrie Ploiești” vizează creșterea capacității de îngrijire în ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Achiziționarea de echipamente pentru dotarea cabinetelor din ambulatoriul integrat al Spitalului de Pediatrie Ploiești va contribui la îmbunătățirea calității actului medical și asigurarea serviciilor medicale în sistem ambulator la standarde europene, prin reducerea timpului de diagnosticare și tratament, prin reducerea numărului de pacienți redirecționați către alte centre medicale și îmbunătățirea gradului de sănătate a populației.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Valoarea totală a proiectului este de 6.109.384,66 lei cu TVA. Menționăm că semnarea contractului de finanțare va avea loc în perioada următoare.

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Sănătății finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191