Invitați speciali la Dracula Open

Invitați speciali la Dracula Open

Cea de-a treia zi a turneului internațional Dracula Open ce se desfășoară la Ploiești a fost una cu surprize plăcute și invitați de marcă. Astfel, campionul Ronald Gavril, alături de cel mai nou membru al familiei boxului românesc, Ana Maria Prodan, au fost premiați de către președintele FR Box, Vasile Câtea și de Relu Auraș, cel care i-a fost antrenor lui Ronald Gavril, chiar pe ringul pe care se desfășoară competiția. O competiție care se bucură și de prezența unui fost mare boxer actual antrenor. Coordonator al lotului Italiei, Francesco Damiani, 65 de ani, considerat cel mai mare pugilist peninsular al tuturor timpurilor, se află cu „squadra” la turneul internațional.

După o luptă, „maestrul” a vorbit despre cariera sa spectaculoasă, de la victoria epică împotriva cubanezului Teofilo Stevenson la medaliile de argint, la Mondiale și la Olimpiadă, despre șansa ratată de a se bate cu legendarii Evander Holyfield sau Mike Tyson și despre cum este să stai la masă cu mafioții din ilustrul clan Gambino. Damiani a mai povestit cum s-a cunoscut cu Hagi la Monte Carlo, iar echipa sa favorită din fotbal e Bologna.

Ziua a 4-a de la întrecerea găzduită de Sala Sporturilor Olimpia Ploiești aduce noi lupte spectaculoase. În cadrul celor două gale de astăzi vor lupta și patru pugiliști de la CSM Ploiești. La ,,juniori”, Andrei Virson(categoria 46 kg) îl va înfrunta pe azerul Ali Mamadov, Cătălin Bănică(cat 50kg) va lupta cu polonezul Adrian Grewnowski, Mihai Mușat(54 kg) încrucișează mânușile tot cu un azer, Bagir Amirkhnli, iar la ,,tineret” campionul european, Fabian Stroe(cat. 56kg), va lupta cu armeanul Artur Avetkian.

În privința pugilistelor de la clubul municipal trei dintre ele au asigurate medalia de bronz: Beatrice Căldărariu (52 kg), Sabina Turcu (54 kg) și Diana Gheorghe(63 kg). Toate trei însă au posibilitatea, mâine, să transforme bronzul în argint dacă vor trece de adversare în sferturile de finală. Finalele Dracula Open-ediția a 3-a vor avea loc sâmbătă(feminin) și duminică(masculin), de la ora 15.00.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191