Irina Fodor, schimbare totală de look. Vedeta de la Antena 1 e de nerecunoscut. „Îți stă foarte bine”

Irina Fodor, schimbare totală de look. Vedeta de la Antena 1 e de nerecunoscut. „Îți stă foarte bine”

Vedeta de televiziune Irina Fodor și-a surprins recent fanii cu o schimbare de look radicală, trecând de la părul drept la o coafură creță. Cunoscută pentru prezentarea emisiunilor de succes „America Express” și „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, Irina Fodor a devenit un nume apreciat în lumea media românească.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Pe rețelele sociale, Irina a împărtășit procesul acestei transformări, dezvăluind că schimbarea nu a durat mai mult de 4 ore și jumătate.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Schimbarea de look nu a durat mai mult de 4 ore și jumătate

Cu umor, ea a mărturisit că ar putea chiar să își înrămeze imaginile cu noul său look, deoarece o astfel de transformare nu se întâmplă în mod frecvent.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ta-daaam! Nu a durat mult transformarea de la păr drept la păr creț…doar vreo 4 ore și jumătate. Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup!”, mesajul postat de Irina Fodor pe rețelele de socializare, alături de fotografia care îi dezvăluie noul look.

Cum au reaționat fanii

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar aceștia au fost uimiți și încântați de schimbarea spectaculoasă a prezentatoarei. Mesajele de la admiratori au fost pline de laude și complimente pentru noul ei aspect.

Un fan a scris: „Woooow, nu cred că aș avea atâta răbdare„, în timp ce alții au remarcat că „îți stă foarte bine” și au folosit cuvinte precum „frumoasă” și „ești superbă„. O altă reacție amuzantă a fost: „Ptiu să nu te deochi, era să nu te cunosc, îți șade o seară frumoasă„.

În ciuda schimbării radicale de look, Irina Fodor rămâne activă și implicată în emisiunile sale de succes, cucerind inimile telespectatorilor cu profesionalismul și carisma sa. Această schimbare de imagine demonstrează versatilitatea și dorința vedetei de a experimenta cu stilul său personal, ceea ce a fost întâmpinat cu entuziasm de către fanii săi devotați.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191