Judecatorul Mihai Balanescu de la Tribunalul Bucuresti a pus DNA cu botul pe labe! DNA forteaza incalcarea deciziilor CCR si a dezlegarii ICCJ pe prescriptie

Judecatorul Mihai Balanescu de la Tribunalul Bucuresti a pus DNA cu botul pe labe! DNA forteaza incalcarea deciziilor CCR si a dezlegarii ICCJ pe prescriptie

Directia Nationala Anticoruptie se incapataneaza sa nu respecte deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei legate de prescriptie.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Cel mai recent dosar in care DNA a incercat sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu intrebarea daca are sau nu voie sa incalce deciziile CCR pe prescriptie (297/2018 si 358/2022), precum si dezlegarea de drept a Inaltei Curti privind aplicarea celor doua decizii CCR este cel al fostului viceguvernator BNR Bogdan Olteanu (foto). Ne referim la cauza nr. 15635/3/2022 de la Tribunalul Bucuresti, in care Olteanu solicita revizuirea condamnarii de 5 ani de inchisoare cu executare primite pentru un presupus trafic de influenta. Este vorba despre acelasi dosar in care, in luna august, judecatorul TMB Mihai Balanescu a admis in principiu cererea de revizuire a fostului viceguvernator de la Banca Nationala a Romaniei, dispunand suspendarea executarii pedepsei si deci eliberarea lui Olteanu din inchisoare (click aici pentru a citi).

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Revenind in prezent, trebuie sa spunem ca joi, 17 noiembrie 2022, judecatorul Balanescu a respins solicitarea DNA de sesizare a CJUE, formulata de catre procuroarea de sedinta Gina Bulat.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Mentionam ca Bogdan Olteanu este aparat de catre avocatul Stefan Alexandru de la casa de avocatura a maestrului Radu Chirita.

Iata minuta incheierii:

„Respinge cererea DNA de sesizare a Curtii Europene de Justitie, ca inadmisibila. Fixeaza termen la 28.11.2022, ora 11 h, si dispune citarea petentului-revizuent cu instiintarea aparatorului ales. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi, 17.11.2022”.

ICCJ a dat semnalul la Bica

Amintim ca nu este primul dosar in care Directia Nationala Anticoruptie si-a incercat norocul cu CJUE si incalcarea deciziilor CCR pe prescriptie. La 9 noiembrie 2022, Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins o solicitare similara a parchetului in dosarul ANRP in care fosta sefa DIICOT Alina Bica a fost achitata la fond (click aici pentru a citi).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191