L-am găsit pe Grinch! Zoia Staicu, directoarea RASP, fură ploieştenilor şi mica bucurie a sărbătorilor! Iluminatul festiv va fi OPRIT pe timpul nopții

L-am găsit pe Grinch! Zoia Staicu, directoarea RASP, fură ploieştenilor şi mica bucurie a sărbătorilor! Iluminatul festiv va fi OPRIT pe timpul nopții

Idee de pus in rama, la panoul de „onoare” al celor mai aberanti si tupeisti functionari publici din Ploiesti!

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Zoia Staicu, directoarea RASP, institutie repetenta la tot ce inseamna servicii publice, dar campioana la majorat salarii si sporuri de sarbatori, a venit in fata primarului Volosevici cu cea mai idioata propunere: stingerea, pe timpul noptii, a luminitelor, la nivelul intregului municipiu.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Potrivit doamnei Staicu, autoritatile vor face economie la facturile de curent.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ce uita doamna Zoia Staicu este faptul ca economia nu o face din banii dumneaei, ci din bugetul public, iar ploiestenii, cu siguranta, nu sunt de acord cu ideea mareata de a li se fura si mica bucurie a atmosferei de sarbatori, probabil singurul moment cand chiar vrem sa uitam de economisire si austeritate. Avem timp, in restul anului.

Doamna Staicu, propunem sa faceti economie reducand salariul pe care tocmai vi l-ati majorat de una singura la aproape 5000 de euro, lunar, si facand o exceptie, anul acesta, si a nu mai incasa prime si sporuri uriase, de sarbatori. Ce ziceti? N-ar fi mai cinstit ca ploiestenii, contribuabili, sa se bucure de iluminatul festiv, iar dumneavoastra sa cautati alte modalitati de a economisi?

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191