L-am găsit pe Grinch! Zoia Staicu, directoarea RASP, fură ploieştenilor şi mica bucurie a sărbătorilor! Iluminatul festiv va fi OPRIT pe timpul nopții

L-am găsit pe Grinch! Zoia Staicu, directoarea RASP, fură ploieştenilor şi mica bucurie a sărbătorilor! Iluminatul festiv va fi OPRIT pe timpul nopții

Idee de pus in rama, la panoul de „onoare” al celor mai aberanti si tupeisti functionari publici din Ploiesti!

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Zoia Staicu, directoarea RASP, institutie repetenta la tot ce inseamna servicii publice, dar campioana la majorat salarii si sporuri de sarbatori, a venit in fata primarului Volosevici cu cea mai idioata propunere: stingerea, pe timpul noptii, a luminitelor, la nivelul intregului municipiu.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Potrivit doamnei Staicu, autoritatile vor face economie la facturile de curent.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Ce uita doamna Zoia Staicu este faptul ca economia nu o face din banii dumneaei, ci din bugetul public, iar ploiestenii, cu siguranta, nu sunt de acord cu ideea mareata de a li se fura si mica bucurie a atmosferei de sarbatori, probabil singurul moment cand chiar vrem sa uitam de economisire si austeritate. Avem timp, in restul anului.

Doamna Staicu, propunem sa faceti economie reducand salariul pe care tocmai vi l-ati majorat de una singura la aproape 5000 de euro, lunar, si facand o exceptie, anul acesta, si a nu mai incasa prime si sporuri uriase, de sarbatori. Ce ziceti? N-ar fi mai cinstit ca ploiestenii, contribuabili, sa se bucure de iluminatul festiv, iar dumneavoastra sa cautati alte modalitati de a economisi?

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191