La strâns de puncte în Ialomița

La strâns de puncte în Ialomița

Activ Prahova Ploiești are un prim derbi chiar din etapa a doua. Duminică dimineață formația prahoveană va juca la Slobozia, în derbiul etapei a doua din Divizia A/Seria A. Duelul Slobozia-Prahova este un clasic al eșalonului secund feminin iar în week-end își va consuma un nou episod. Va fi unul tare, cum au fost și celelalte, având în vedere că ambele echipe au tras la promovare an de an. Deși joacă în deplasare handbalistele Activului nu consideră că pleacă cu șansa a doua, iar pivotul Mara Arvatu explică de ce:’’ ‘’Mergem la Slobozia să câștigăm! De-altfel, orice meci îl abordăm la victorie. Nu plecăm cu șansa a doua mai ales că am jucat bine de fiecare dată în compania celor de la Slobozia. O să dăm tot ce putem ca să câștigăm!”

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

,,Ar fi mai bine să jucăm cu adversari mai puternici”, spunea după debutul victorios în campionat, extrema Gabriela Vrabie. Iată că dorința i s-a îndeplinit și va avea ocazia să arate că a venit din Liga Florilor:’’Avem putine emotii, este unul dintre derbiurile seriei, dar strangem randurile si trebuie sa jucam mult mai bine decat in meciul cu Neptun ca sa strangem puncte in clasament.”

Jucătoarele antrenate de Dragoș Dobrescu, Robert Comendant și Alina Dumitru trebuie să strângă puncte în Ialomița și au toate șansele să reușească acest lucru. Asta dacă este să ne ghidăm după turneul din august atunci când cele două echipe s-au întâlnit la Ploiești. Flori Popescu și colegele sale au întors soarta partidei în favoarea lor, iar un rol important l-a avut și banca. Față de sezonul trecut Activ are un lot complet pe când Slobozia poate alinia un prim 7, dar nu prea are soluții pe margine.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Rămâne ca această diferență să se vadă în meciul direct iar handbalistele Activului să arate că sunt mai bune decât rivalele lor. Slobozia-Activ va fi duminică, de la ora 11.00, în sala ,,Andreea Nica”, jocul fiind arbitrat de un cuplu feminin la fel cum s-a întâmplat și în turul sezonului trecut. Numai că de data aceasta cuplul bucureștean C. Constantin/D. Enache este cel care va împărți dreptatea și toată lumea își dorește ca arbitrele să fluiere cât mai corect.

Pe linga senioare si junioarele Activului au dat drumul la treaba in noul sezon competitional. Clubul participă in campionatele nationale de Juniori 1, 2 si 3 feminin, echipele fiind conduse de antrenorii Robert Comendant, Adina Panaite si Corneliu Misaila. Junioarele 2 au debutat cu victorie in meciul cu Tricolorul Breaza, castigand jocul cu scorul de 41-22 (17-10 la pauza). Pentru Junioarele 3 urmeaza meciul de sambata in compania echipei Victoria Olteni, in timp ce Junioarele 1 vor debuta luni, 18.09.2023 impotriva CSS1 Constanta, iar meciul se va disputa incepand cu ora 13:30, in Sala Sporturilor Olimpia.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191