La un pas de tragedie! Un sofer beat, cu permisul suspendat, s-a rasturnat cu masina in camp, la Bucov. Autoturismul a luat foc, dar soferul a reusit sa se salveze

La un pas de tragedie! Un sofer beat, cu permisul suspendat, s-a rasturnat cu masina in camp, la Bucov. Autoturismul a luat foc, dar soferul a reusit sa se salveze

În cursul nopții trecute, în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Din primele cercetări a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 52 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 250 în comuna Bucov, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe câmpul din partea dreaptă a sensului său de mers și s-a răsturnat, iar la scurt timp autoturismul a luat foc.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Bărbatul se afla singur în autoturism și a ieșit singur din acesta înainte să ia foc.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

În urma evenimentului bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.( posibil răniți ușor).

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce cu Restricții-Reținut.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri în cadrul unui dosar de cercetare penală.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191