Lansarea albumului „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”/ Prefectura Prahova felicita SMV Ploiesti pentru promovarea valorilor cultural-istorice ale poporului roman

Lansarea albumului „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”/ Prefectura Prahova felicita SMV Ploiesti pentru promovarea valorilor cultural-istorice ale poporului roman

Cu câteva zile înaintea celebrării de către întregul popor român a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române, Primăria Municipiului Ploiești a găzduit lansarea unui album deosebit, dedicat spațiului unic creat din 2018 și până la sfârșitul acestui an în Parcul ”Constantin Stere” din Bucov – Aleea Făuritorilor României Mari.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Prefectul județului Virgiliu Daniel Nanu împreună cu subprefectul Emil Drăgănescu, au participat la această lansare, fiind alături de autorul albumului, domnul Mircea Cosma, dar și de colaboratorii acestuia.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Felicitări pentru determinarea și constanța cu care Societatea cultural-istorică ”Mihai Viteazul” și președintele acesteia, domnul Mircea Cosma își mențin țelul – acela de a păstra și promova valorile istorice, culturale, spirituale și artistice ale poporului român.

Felicitări tuturor celor care și-au adus contribuția la realizarea grandiosului proiect, iubitori de istorie și tradiție care au pus umărul la transformarea aleii principale a Parcului Constantin Stere în loc de cinste, prin întemeierea acestui spațiu unic dedicat Făuritorilor României Mari.

Comunicat Prefectura Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191