Lazăr a delegat dreptul de semnătură

Lazăr a delegat dreptul de semnătură

În urma ședinței de astăzi, de la sediul clubului, Costel Lazăr a luat decizia de a renunța la funcția de președinte executiv al ACS Petrolul 52. Lazăr a confirmat hotărârea luată spunând că nu mai putea sta în această situație din cauza neajunsurilor financiare:,,Am convenit să inchei pe cale amiabila relatia cu Petrolul din cauza problemelor cu banii. Nu a facut nimeni presiuni asupra mea, pur si simplu mi-am propus sa renunt pentru ca nu se mai poate. Am incercat pe toate caile sa rezolv problemele, cred ca am facut mai mult decat am putut duce. Din nefericire nu am reusit asa ca ii las locul altcuiva. Am delegat dreptul de semnătură lui Claudiu Tudor si de-acum incolo membrii AGA vor trebui sa gaseasca un nou presedinte. Ar fi pacat ca un club precum Petrolul să se prăbușească. Poate Lazar e problema si de aceea nu sunt bani pentru Petrolul. Uite ca Lazar a facut un pas in spate si poate asa apar oamenii care să ajute clubul”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Lazăr a mai precizat că nu mai există cale de întoarcere, că în ultimele trei luni nu și-a mai încasat salariul pentru a face alte plăți și că mai are de primit o sumă de bani cu care a creditat clubul. Jucătorii, care ieri au refuzat să se antreneze, au de încasat salariile pe o lună și jumătate, iar Lazăr își dorește ca aceștia să se concentreze pe meciul cu U Cluj deoarece o victorie ar face ca atmosfera să se mai calmeze și foștii săi colegi să se concentreze pentru găsirea unor soluții de redresare financiară.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta


Tot astăzi cei din Peluza Latină au postat un comunicat pe o pagină de socializare ]n care trag un semnal de alarmă privind modul de lucru al actualei conduceri a clubului. Iată, mai jos, părerea latinilor:

,,Este inadmisibil să se întample așa ceva!

Dorim să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește situația actuală a clubului nostru. De asemenea, după cum știți, jucătorii s-au alăturat acestui demers, refuzând să participe la ultimul antrenament. Îi susținem și vom protesta alături de ei. În prim plan îi avem pe Costel Lazăr, Tavi Grigore, Mihai Constantinescu și Ion Cojocaru.

Aceștia, în lipsa unor semnături reale ale consiliului director, și-au acordat o mărire de salariu, suma ajungând la aproximativ 20.000 euro. Cu toate acestea, clubul nu are suficienti bani să plătească jucătorii. “Maestrul păpușar” Costel Lazar, a încercat din răsputeri să învinovățească anumite persoane pentru ceea ce se întâmplă, însă fără succes. Interdicțiile nu au de a face cu o conducere defectă!

De asemenea, acest individ și-a oferit, din nou, in lipsa semnaturilor consiliului director, o prima de 25.000 euro. Aproximativ 600 de abonamente au fost vândute iar banii au rămas în buzunarul celor precizați mai sus. Totodata, la meciurile echipei sunt bilete „blocate” la tribuna 0 și vândute doar pentru unele interese personale.
În vestiar, jucătorii sunt întotdeauna păcăliți în ceea ce privește partea financiară, niciodată nu se respectă promisiunile făcute. În atenția celor care vor să își promoveze afacerea pe stadion: Nu veți reuși fără plata unor anumite comisioane.
Un punct foarte important ar fi acela ca sponsorii „MRS” și „La Cocoș” nu mai doresc să investească bani la Petrolul nostru, cât timp trio-ul Lazar-Grigore-Constantinescu ocupă o funcție în cadrul clubului. Acestea fiind spuse situația nu este deloc roz. Datoriile sunt foarte mari, după cum știți. Dorim să tragem un semnal de alarmă și cei corupți, care fură de la Petrolul, să plece!

Domnilor lipsiți de caracter, îl influențați si pe domnul Mircea Dridea care nu vrea să fie părtaș la aceste lucruri mizere pe care voi le faceți. Nu mai profitați de bunătatea lui!
Sperăm ca aceste informații să ajungă la fiecare suporter al echipei noastre. Nu vrem să intrăm în faliment, echipa a ajuns în Liga 1 după foarte multe sacrificii, nu stricați peste noapte ceea ce întreaga comunitate de petroliști s-a chinuit să construiască!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191