Leguma care te ajută să slăbești într-un timp scurt. Este accesibilă tuturor românilor

Leguma care te ajută să slăbești într-un timp scurt. Este accesibilă tuturor românilor

O legumă care se găsește pe rafturile magazinelor te va ajuta să slăbești într-un mod cât mai rapid. Ea este delicioasă și se poate consuma într-o varietate de preparate delicioase.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Doamnele și domnișoarele sunt tot mai atente la siluetele lor, astfel că specialiștii au descoperit o legumă care le ajută să slăbească datorită proprietăților sale. El se găsește pe rafturile magazinelor, iar acum ste perfect pentru a fi consumat.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Leguma care te ajută să slăbești

În această perioadă, femeile sunt atente la ceea ce aleg să consume, mai ales că se merge pe litoral, iar costumele de baie arată greșelile care se fac în bucătărie sau lipsa sportului. Alimentația este foarte importantă în procesul de slăbire, iar una dintre legume te poate ajuta în acest sens.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Vorbim despre dovlecel. Acesta conține acid folic, potasiu, mangan, dar și numeroase vitamine, precum complexul de B-uri sau vitamina A, C, fier, fibre sau fosfor. Reușește să metabolizeze zahărul din sânge și aduce numeroase beneficii organismului.

Odată consumat, el oferă protecție împotriva inflamațiilor deoarece conține numeroși acizi grași omega 3 și antioxidanți. Fiindcă este bogat în fibre, oferă un tranzit intestinal sănătos, iar betacarotenul sau vitamina C protejează celulele de acțiunea radicalilor liberi.

Cum se poate consuma dovlecelul

În momentul în care mergi la magazin să cumperi un dovlecel, se alege cel care are coaja netedă și fără pete. Cei cu coaja tare sunt îmbătrâniți, iar semințele vor fi destul de tari și textura neplăcută. Se poate consuma cu tot cu coaja, astfel că trebuie să fiți sigur de unde îl achiziționați, să fie cât mai curați și nu contaminați cu pesticide sau alte substanțe nocive pentru organism.

Ei se păstrează la frigider până la 7 zile. Dacă alegi să îi congelezi rezistă timp de un an. Dovleceii se pot folosi în numeroase rețete, indiferent că vorbim de supe, salate sau garnitură. Se pot prăji, având mai puține calorii decât cartofii prăjiți și se consumă alături de alte ingrediente speciale. Totodată, poți face și paste din dovlecel, având o textură asemănătoare cu cele din făină.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci cu ardeii înainte de a-i pune la copt, de fapt. Acesta este secretul marilor bucătari

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191