Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Luju.ro: Incredibil tupeul de care da dovada fostul procuror DNA Mircea Negulescu (foto). Dupa ce a comis nenorociri in serie, incatusand si trimitand in judecata oameni nevinovati pe banda rulanta, Negulescu pozeaza in victima si sustine ca nu este nici infractor, nici nemernic. Si in primul caz are dreptate, din punct de vedere legal, caci pana acum Inalta Curte a dispus de doua ori achitarea acestuia in mod rusinos (intr-un dosar chiar definitiv), desi o intreaga tara a putut vedea modul abuziv in care isi desfasura activitatea Negulescu la DNA.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”


 

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Astfel, Mircea Negulescu l-a amenintat pe Victor Ponta ca il va da in judecata, nemultumit fiind ca fostul premier vorbea despre abuzurile comise de DNA Ploiesti, in contextul mortii cumnatului sau, Iulian Cristian Hertanu, hartuit timp de noua ani cu un dosar fabricat de gasca de la DNA Ploiesti. Un dosar care nu a ajuns vreodata in instanta, scopul fiind acela de a-l presa pe Ponta sa isi dea demisia din functia de prim-ministru.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Invitat la Romania TV, duminica, 18 februarie 2024, Victor Ponta a primit un mesaj de la Negulescu, fix in timpul emisiunii, acesta din urma informandu-l ca il va da in judecata, dar si ca nu este nici infractor, nici nemernic.

Iata mesajele procurorului Mircea Negulescu transmis lui Victor Ponta (trimise la 21.12, 21.18 si 21.20):

“Domnule Ponta, te voi actiona in instanta! Eu nu sunt infractor, nici nemernic. Așa cum ma denigrezi tu!

Nu mai mintiti la tv, nu l-am audiat niciodata pe cumnatul dvs! Chiar ne vom vedea in instanta!

Dovediti ceea ce sustineti la tv!

Asta nu mai spuneti la tv??”.

Replica lui Ponta a fost una extrem de dura:

Ba da, esti un infractor, esti un ticalos, esti un nemernic. Abia astept sa te vad in fata instantei, te-am vazut de cateva ori, si as vrea sa termini in inchisoare pentru ce le-ai facut lui Cristi Hertanu si celorlalti. Acest infractor nu a patit nimic, acest interlop. Esti un om care ai distrus vieti si n-ai patit nimic pentru ca esti protejat in continuare sa nu spui cine ti-a dat ordin. Infractorii care nu patesc nimic prind curaj, prind tupeu”.

Fara comentarii…

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191