Lupii l-ar sfâșia pe Kovacs!

Lupii l-ar sfâșia pe Kovacs!

,,Lupii galbeni” ai Petrolului l-ar sfâșia pe centralul Istvan Kovacs. Acesta pur și simplu a viciat rezultatul partidei CFR Cluj-Petrolul Ploiești, 1-0. Arbitrul Kovacs a evitat, în două situații, să acorde 11 metri în favoarea Petrolului. Mai intâi, în prima parte, nu a văzut o imprudență a portarului Răzvan Sava la mijlocașul Alexandru Musi. Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, ce putea să zică după meci decât faptul că Musi a forțat penalti-ul uitând să precizeze că Sava a ridicat piciorul împiedicându-l pe fotbalistul petrolist.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

A doua fază este de domeniul penalului pur și simplu! Pe lîngă faultul evident a lui Ajeti asupra lui Pedro Iustiniano gsp.ro a arătat, astăzi, imagini din transmisia tv și se vede cum Kovacs întreabă în cască ,,trebuie să dau penalty pentru Petrolul? Penalty pentru Petrolul să dai tu, eu nu dau!!!”. După meci, președintele Petrolului, Claudiu Tudor, “a luat foc” la adresa arbitrajului spunând că Kovacs nu ar mai trebui să fluiere Petrolul, iar căpitanul echipei, Vali Țicu, a spus că, după FCSB, trebuia să câștige și CFR.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Claudiu Tudor:“Știți ce se întâmplă, nu e vorba de un punct, practic se jumătate de punct, nu vorbim doar despre asta. Vorbim despre situația în sine care se poate întâmpla, a pățit-o și Craiova, despre asta este vorba. Nu neapărat că s-a întâmplat Petrolului. Normal că pe noi ne doare cel mai mult, te simți furat. Nu poți să te simți altfel când se întâmplă așa ceva. Și acum am văzut pe toate rețelele de socializare când spune că penalty pentru Petrolul? Penalty pentru Petrolul să dai tu, eu nu dau. Așa îi spune, să dai tu, eu nu dau. Cum e posibil așa ceva?”, a declarat Tudor pentru Fanatik.

Vali Țicu:’’ Din câte am înțeles, am avut un penalty clar. Nu înțeleg ce se întâmplă, avem VAR. Noi nu avem VAR, avem niște reluări pentru că dacă aveam VAR era penalty. Am văzut și eu în vestiar faza, îl calcă clar, dar dacă domnul arbitru așa a considerat… A câștigat FCSB ieri și trebuia și CFR să câștige astăzi. Nu-mi place să vorbesc de arbitraj, nu vreau să fiu dur, dar nu ai cum să nu dai penalty acolo”, a declarat Țicu la Prima Sport 2. Pentru Petrolul, în continuare pe locul 5 în clasament, urmează înfruntarea de duminică, de pe „Ilie Oană”, cu Hermannstadt Sibiu (ora 18.30). Sursa foto:sportpictures.eu

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191