Măcar un jucător din două meciuri

Măcar un jucător din două meciuri

Selecționerul naționalei de fotbal a României, Edward Iordănescu, își dorește ca măcar un jucător să devină certitudine pentru națională în urma testelor cu Slovenia și Moldova:,, Orice jucător care va fi câştigat în perioada următoare pentru echipa naţională va fi un bun câştig. Dacă reuşim în această acţiune să descoperim unul, doi sau trei jucători, pentru mine va fi fantastic. Şi dacă din trei unul devine certitudine pentru campania din anul următor, deja este un obiectiv îndeplinit”, a afirmat Iordănescu jr.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Selecţionerul a mai afirmat cu ocaia conferinței de presă că jucătorii trebuie să se obişnuiască să lupte pentru victorii în perspectiva campaniei de calificare la EURO 2024:,,Sută la sută contează meciul rezultatele din aceste două meciuri amicale. Ăsta este mesajul pe care îl dau. Trebuie să ne obişnuim să luptăm pentru rezultate, să atragem rezultatul de partea noastră, şi să continuăm impresia bună lăsată în septembrie şi speranţa pe care am aprins-o pentru toţi suporterii echipei naţionale”, a mai spus antrenorul României.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Federația Română de Fotbal a anunțat stadionul pe care naționala va debuta, pe teren propriu, în preliminariile pentru EURO 2024. Partida se va desfășura pe 28 martie 2023, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Primul meci pentru tricolori va fi în Andorra, pe 25 martie 2023. Întâlnirea cu Belarus va fi prima pe care tricolorii o vor disputa pe Arena Națională după o pauză de un an și jumătate.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Testele cu Slovenia și Moldova sunt ultimele înaintea preliminariilor. De aceea, fundașul Ionuț Nedelcearu a declarat că el și colegii săi trebuie să joace cât mai serios cele două amicale:,,Trebuie să continuăm la aceste două meciuri aşa cum am terminat meciul cu Bosnia, pentru că au fost lucruri pozitive, pentru a avea încredere în noi că putem ajunge la turneul final. Valoare avem şi cu siguranţă putem ajunge”, a spus jucătorul lui Palermo. România va juca primul meci de pregătire contra Sloveniei, joi, de la ora 18:30, pe Cluj Arena, iar al doilea joc va fi duminică 20 noiembrie, de la ora 20:30, cu Moldova, pe Stadionul Zimbru din Chişinău. Sursa:frf.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191