Marcel Ciolacu pune punctul pe i: „S-a ajuns prea departe cu aceasta libertate prost inteleasa! Profesorii au ajuns bataia de joc a elevilor care cred ca au doar drepturi!”

Marcel Ciolacu pune punctul pe i: „S-a ajuns prea departe cu aceasta libertate prost inteleasa! Profesorii au ajuns bataia de joc a elevilor care cred ca au doar drepturi!”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a aratat extrem de revoltat de cazul profesoarei de la scoala din Pietroasele, Prahova, umilita de elevi in timpul orelor.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Ciolacu sustine ca s-a ajuns prea departe cu „aceasta libertate prost inteleasa” si ca profesorii au devenit bataia de joc a unor elevi care cred ca au doar drepturi si nicio obligatie:

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„Cazurile recente ale elevului care a înjunghiat premeditat o profesoară sau al celor din Prahova care au umilit și batjocorit un cadru didactic sunt cutremurătoare. Și este cu atât mai grav cu cât astfel de lucruri se petrec într-o sală de clasă!

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Aceste cazuri pun în discuție autoritatea profesorilor. S-a mers prea departe, cu această libertate prost înțeleasă. Dascălii au ajuns bătaia de joc a unor elevi care consideră că au doar drepturi, fără nicio obligație. Lucrurile nu pot continua așa! Înainte dascălul era una dintre cele mai respectate persoane din comunitate. S-a pierdut acest respect și este foarte grav! Nu poți avea educație de calitate dacă profesorii nu sunt respectați!

Iar, când vorbim de educație, vorbim de viitorul României. De aceea, trebuie intervenit urgent! Avem legile Educației în Parlament. PSD va insista ca noile reglementări să restabilească autoritatea profesorilor și respectul pentru cei care ne învață carte!”, a spus liderul PSD.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191