Mărturia salvatorului lui Radu Ayan, copilul în vârstă de 2 ani dispărut în Botoşani. Micuțul era căutat de ore bune, de sute de oameni: „L-am auzit…”

Mărturia salvatorului lui Radu Ayan, copilul în vârstă de 2 ani dispărut în Botoşani. Micuțul era căutat de ore bune, de sute de oameni: „L-am auzit…”

Bărbatul care l-a găsit pe Radu Ayan, copilul în vârstă de 2 ani dispărut în Botoşani, a făcut primele declarații. Micuțul, care era căutat de ore bune de sute de oameni, a fost găsit de trei polițiști la aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

În cele peste 24 de ore de căutări continue, Radu Ayan, băiețelul dispărut din Botoșani, a fost căutat, potrivit informaţiilor postate pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, de sute de persoane, au fost folosite drone, aparate de termoviziune, câini de urmă şi un elicopter. De asemenea, au fost trimise și mesaje RO-ALERT în zonă.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ce a declarat salvatorul lui Radu Ayan, copilul în vârstă de 2 ani dispărut în Botoşani

În cursul zilei de astăzi, micuțul dispărut în Botoșani, Radu Ayan, a fost găsit la aproximativ trei kilometri de locul de unde plecase.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

După ce petrecuse o noapte de unul singur, în pădure, micuţul era speriat. Unul dintre salvatori a povestit cum s-a petrecut totul, dar şi cum s-au simţit oamenii legii când i-au auzit vocea.

„Reporter: Unde l-aţi găsit pe micuţ?

Salvator: În pădurea de lângă schitul de călugări din Vorona, lângă un copac. Era obosit, dar totuşi a avut puterea să strige la noi. L-am auzit, ne-am dus şi l-am luat, l-am adus.

Reporter: Ce aţi simţit când l-aţi văzut?

Salvator: Emoţii, emoţii pe care le vedeţi în direct.

Reporter: Ce a strigat? Ce v-a zis?

Salvator: Nu striga neapărat ceva. Având în vedere că este foarte I-am auzit vocea.

Reporter: Toată noaptea a stat în frig, în pădure?

Salvator: Da, copilul a stat toată noaptea în pădure.”, a spus unul dintre salvatorii băiețelului, scrie

Amintim că Radu Ayan a fost dat dispărut în timp ce se afla în vizită, la o cunoștință, împreună cu familia, în comuna Tudora. Minorul ar fi părăsit locuința și de atunci nu a mai fost găsit, iar de atunci a fost căutat de sute de oameni.

Ce a declarat tatăl lui Radu Ayan, micuțul dispărut în Botoșani, după ce fiul său a fost găsit

În cursul zilei de azi, în prima zi din Postul Paștelui, Radu Ayan a fost găsit. Sute de persoane, oameni cu câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune l-au căutat ore în șir pe micuț și, în cele din urmă, băiețelul a fost găsit.

Tatăl său, care se afla la muncă în Anglia, s-a întors de urgență în țară pentru a-și căuta copilul. După ce micuțul a fost găsit, acesta a făcut primele declarații:

„Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”, a fost mesajul transmis de tatăl lui Radu Ayan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191