Medalii la box și floretă pentru CS Petrolul

Medalii la box și floretă pentru CS Petrolul

Boxul feminin ploieștean a avut o dublă reprezentare la Campionatul Național desfășurat, recent, la Năvodari. Pe lîngă CSM Ploiești la competiție a concurat și Clubul Sportiv Petrolul. Antrenorul Leontin Sandu a avut trei pugiliste în ringul de la malul mării și toate au urcat pe podiumul de premiere. Medalia de argint a fost castigată de Valentina Ioniță care a fost învinsă de rapidista Alessia Onofraș, în finala categoriei 46 kg., cadete. Pe cea de- a treia treaptă al podiumului de premiere s-au clasat Andreea Curuț (cat. 48 kg., cadete) și Maria Marcu (cat. 51 kg., cadete).

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Antrenorul Leontin Sandu este de părere că Andreea și Maria aveau șanse la medalii și mai strălucitoare dacă aveau măcar o zi de pauză între meciuri. Acest lucru nu s-a întâmplat deoarece la astfel de competiții prioritate au senioarele. Tot clubul petrolist, dar la floretă, s-a remarcat la Cupa Atlas Invictus, de la Cluj Napoca.

La întrecere au concurat peste 350 de sportivi din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Armenia şi România, sportivii acestor țări întrecându-se la cinci categorii de vârsta. În proba de floret s-au remarcat Andreea Pelaghie – loc 1 la U9, Antonia Stănescu – loc 3 l U14 și Andrei Mărtişcă – loc 7 la U11. Floretiștii petroliști se pregătesc acum pentru participarea la Cupa Memorialul Ștefan Moldanschi, organizată de CS Petrolul Ploiești, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova în zilele de 30 septembrie şi 1 octombrie.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191