Micuții baschetbaliști joacă cu nume mari

Micuții baschetbaliști joacă cu nume mari

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Petrolul Ploieşti se află la Budapesta, acolo unde va participa la primul turneu al European Youth Basketball League (EYBL)! Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Marian Angelian fac parte din Grupa B a Conferinţei Sud, alături de Dan Dacian Bucureşti (România), DIV Basket Belgrad (Serbia), Honved Budapesta (Ungaria), MAFC Budapesta (Ungaria), MZT Skopje (Macedonia de Nord), Panter Niksic (Muntenegru), Pescara Basket (Italia) şi Bayern Munchen (Germania).

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

În acest prim turneu, programul micilor baschetbaliști arată astfel:

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

CSM Petrolul Ploieşti – Honved Budapesta (HUN) (vineri, ora 15:15)

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

CSM Petrolul Ploieşti – Bayern Munchen (GER) (sâmbătă, ora 12:00)

DIV Basket Belgrad (SRB) – CSM Petrolul Ploieşti (sâmbătă, ora 22:00)

CSM Petrolul Ploieşti – Panter Niksic (MNE) (duminică, ora 16:00)

Lotul de jucători pe care staff-ul tehnic mizează la acest prim turneu este următorul: Vlad Borcan, Ciprian Coniac, Teodor Mihalea, Tudor Mihalcea, Rareş Tudorie, Ştefan Dobre, David Iordăchescu, Darius Coman, Andrei Marcu, David Ilie, Roberto Săndulescu, Filip Barbu şi Alexandru Petre.

Turneul al doilea al Grupei B, în care CSM Petrolul Ploieşti le va întâlni pe celelalte 4 formaţii din serie (Pescara Basket, MZT Skopje, MAFC Budapest şi ACS Dan Dacian Bucureşti), va avea loc anul viitor, în perioada 24-26 februarie, tot la Budapesta. Sursa:csmploiesti.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191