Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit la Ploiesti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit la Ploiesti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a intalnit, marti, cu sute de fermeri din judetul Prahova, in cadrul unei intalniri care face parte din „Caravana Cunoasterii”, conferinta concentrandu-se pe planul national strategic 2023-2027.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Încă de dimineață, la Ploiești a avut loc un prim eveniment de o importanță majoră pentru toți fermierii din județul nostru și anume, conferința regională cu titlul „Planul National Strategic 2023-2027”, prezidată de către ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Petre Daea.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Peste așteptările organizatorilor, evenimentul a reunit zeci de fermieri din regiune, alături de directorul general al Direcția Generală Dezvoltare Rurală AM PNDR, doamna Elena-Daniela Rebega, directorul general al AFIR – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, domnul George Chiriță, prefectul județului Prahova, domnul Virgiliu-Daniel Nanu, precum și de reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, societății civile, dar și ai mediului asociativ.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Antreprenorii prezenți la eveniment au avut ocazia să afle detalii chiar de la domnul ministru Daea referitoare la oportunitățile de finanțare și sesiunile de apeluri care vor fi deschise anul acesta și pentru care trebuie să existe vizibilitate maximă, fapt pentru care a fost gândită această „Caravana a cunoasterii”.

Prefectul județului Prahova, domnul Virgilu Daniel Nanu și-a confirmat deschiderea pentru susținerea acestui sector atât de important pentru fiecare dintre noi, transmițând următoarele:

„Suntem cu toții de acord că fermierii români, mediul privat de afaceri care investește în acest domeniu și mai ales, populația țării, necesită predictibilitate și stabilitate, atributepe care sunt convins, le vom obține cu ajutorul oportunităților de finanțare disponibile in noul Plan National Strategic 2023- 2027.

Nu imi rămâne decât să vă asigur de intregul meu sprijin și de cel al instituției pe care o conduc.

Voi susține cât se poate de ferm proiectele ce privesc agricultura și dezvoltarea rurală și voi face tot ce imi stă in putere pentru a ajuta la reconstruirea unui sector agricol puternic, durabil și competitiv in judetul Prahova.”

Prezent la intalnirea de astazi, presedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, a declarat:

„Sală arhiplină la întâlnirea ministrului Agriculturii, domnul Petre Daea, cu fermierii prahoveni!

M-a bucurat interesul pe care l-au arătat fermierii prahoveni, beneficiari ai fondurilor europene sau aspiranți la obținerea unor finanțări destinate mediului rural, pentru vizita domnului ministru al Agriculturii, Petre Daea, în cadrul ”Caravanei Cunoașterii”, conferința privind ”Planul Național Strategic 2023-2027”, care a ajuns astăzi și la Ploiești.

Agricultura României trebuie să aibă parte de stabilitate, este nevoie ca fermierii să știe că măsurile Guvernului și implementarea proiectelor cu finanțare europeană le vin în ajutor și merită să aibă încredere în deciziile pe care le ia un ministru precum domnul Daea.

Un ministru care apără agricultura românească și, implicit, pe românii care merită să consume produsele ieșite pe poarta fermelor din țara noastră!”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191