Misiune de salvare contra cronometru! Un bebelus nascut la Maternitatea Ploiesti cu probleme de sanatate a fost transferat cu elicopterul SMURD la Brasov

Misiune de salvare contra cronometru! Un bebelus nascut la Maternitatea Ploiesti cu probleme de sanatate a fost transferat cu elicopterul SMURD la Brasov

Update: Potrivit ISU Prahova, bebelusul este un baietel, nascut miercuri dimineata. Acesta a fost diagnosticat cu pneumonie congenitala, fiind ventilat mecanic.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Un nou nascut cu probleme medicale a fost transportat la un spital din Brasov, intr-o misiune contra cronometru la care au luat parte atat medicii de la Maternitatea Ploiesti, cat si echipajul SMURD sosit la fata locului.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Bebelusul a fost preluat de elicopterul SMURD, in jurul orei 15.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„Astăzi am asistat la o misiune de transport interspitalicesc a unui nou-născut cu probleme medicale, care a fost preluat de către elicopterul SMURD ce a aterizat pe platoul din incinta ISU Prahova.

Transportul echipajului SMURD la Maternitatea Ploiești pentru preluarea bebelușului a fost asigurat de către o ambulanță SAJ Prahova, iar, ulterior, a fost adus și îmbarcat în elicopter pentru a fi transportat la un spital din municipiul Brașov.

Ne exprimăm speranța că această acțiune va avea un deznodământ fericit pentru pacient și pentru familia sa.”, a transmis ISU Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191