Mobilizare, in Ploiesti, pentru victimele cutremurelor din Turcia. Echipa TSD Prahova a organizat o campanie pentru donarea de sange

Mobilizare, in Ploiesti, pentru victimele cutremurelor din Turcia. Echipa TSD Prahova a organizat o campanie pentru donarea de sange

Tinerii social-democrati (TSD) din Prahova, un exemplu de solidaritate si omenie! O campanie coordonata de Nicoleta Sprincenatu si Bogdan Furtuna (presedintele TSD Ploiesti) isi propune ca judetul nostru sa contribuie la salvarea victimelor cutremurelor care au devastat Turcia, acolo unde viata a mii de persoane depinde de ajutorul nostru.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Astfel, TSD Prahova a organizat o campanie de donare de sange la Centrul de Transfuzie din Ploiesti si indeamna la actiune pe toti cei care pot sa ajute cu donatii in bani sau produse de maxima necesitate.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Solidaritate pentru Turcia

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Cutremurele din Turcia au lăsat în urmă un număr mare de victime și sunt cetățeni care au mare nevoie de ajutor.

Ce putem face noi, concret, pentru a ajuta victimele?

Ministerul Sanatatii a lansat campania „Ajută Turcia! Donează sânge!”, iar noi, tinerii din Prahova, putem să facem diferența.

Fiecare donare de sânge poate salva o viață și poate aduce speranță în aceste momente grele!

Vino alături de noi, în data de 14.02.2023, începând cu ora 07:30, la Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti, și donează sânge pentru a ajuta victimele cutremurelor din Turcia!

De asemenea, de tichetele primite pentru donarea de sânge vom cumpăra alimente neperisabile pentru a le dona la punctul de colectare Ajutoare umanitare, amenajat în Ploiești, respectiv, Cantina Socială a municipalității, împreună cu alte bunuri care le sunt necesare!

Cei care doresc să fie solidari cu cei care au fost grav afectați de această calamitate pot, de asemenea, dona, alături de noi, produse necesare, la sediul PSD Prahova, din str. Gh. Lazăr CC Sud, Parter, sau, bineînțeles, pot dona la punctul de colectare stabilit de autorități, Cantina Socială, str. Mihai Bravu, nr 231, Ploiești.

Lista cu produse necesare o adăugăm în primul comentariu.”, se arata in comunicatul TSD Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191