Mobilizare maxima! Primaria Ploiesti anunta ca inceput operatiunea de igienizare in zona Garii de Nord-Dambu

Mobilizare maxima! Primaria Ploiesti anunta ca inceput operatiunea de igienizare in zona Garii de Nord-Dambu

Primăria municipiului Ploiești a demarat, începând cu data de 27 octombrie 2022, împreună cu S.C. Servicii de Gospodărire Urbană S.R.L. Ploiești și Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, un amplu proces de igienizare și toaletare a zonei aflată în proximitatea străzii General Dragalina, zonă cuprinsă între S.C. „24 ianuarie” S.A. și Gara de Nord, precum și a unor zone adiacente albiei pârâului Dâmbu.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Pe parcursul desfășurării serviciului de salubrizare în municipiul Ploiești, una dintre problemele sistemice recurente, a cărei rezolvare este esențială pentru buna desfășurare a serviciului, este cea a modului de respectare a obligațiilor legale de colectare și colectare separată a deșeurilor, de utilizare corectă a recipientelor de colectare sau de depunere a deșeurilor doar în locurile permise de legislație sau de regulamentul serviciului public de salubrizare.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Zona menționată este cunoscută de autoritățile ploieștene ca o zonă problematică, unde se acumulează mari cantități de deșeuri, atât menajere, cât și nemenajere, urmând ca, în viitorul apropiat, aceasta să fie monitorizată video în scopul prevenirii actelor antisociale

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Comunicat Primaria Ploiesti