Mobilizare maxima! Primaria Ploiesti anunta ca inceput operatiunea de igienizare in zona Garii de Nord-Dambu

Mobilizare maxima! Primaria Ploiesti anunta ca inceput operatiunea de igienizare in zona Garii de Nord-Dambu

Primăria municipiului Ploiești a demarat, începând cu data de 27 octombrie 2022, împreună cu S.C. Servicii de Gospodărire Urbană S.R.L. Ploiești și Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, un amplu proces de igienizare și toaletare a zonei aflată în proximitatea străzii General Dragalina, zonă cuprinsă între S.C. „24 ianuarie” S.A. și Gara de Nord, precum și a unor zone adiacente albiei pârâului Dâmbu.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Pe parcursul desfășurării serviciului de salubrizare în municipiul Ploiești, una dintre problemele sistemice recurente, a cărei rezolvare este esențială pentru buna desfășurare a serviciului, este cea a modului de respectare a obligațiilor legale de colectare și colectare separată a deșeurilor, de utilizare corectă a recipientelor de colectare sau de depunere a deșeurilor doar în locurile permise de legislație sau de regulamentul serviciului public de salubrizare.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Zona menționată este cunoscută de autoritățile ploieștene ca o zonă problematică, unde se acumulează mari cantități de deșeuri, atât menajere, cât și nemenajere, urmând ca, în viitorul apropiat, aceasta să fie monitorizată video în scopul prevenirii actelor antisociale

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191