Momentul când un bărbat este izbit în plin de o maşină în Olt. A fost aruncat în aer peste zece metri

Momentul când un bărbat este izbit în plin de o maşină în Olt. A fost aruncat în aer peste zece metri

În imagini se vede cum cei doi bărbaţi merg pe marginea drumului din lipsă de trotuar. Este momentul când şoferul de 58 de ani pierde controlul volanului.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Unul dintre bărbaţi observă ameninţarea şi se fereşte în ultima secundă, în timp ce bărbatul de 30 de ani din Slatina este luat în plin şi aruncat zeci de metri. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Victima a fost transportată la spital cu răni grave, mai ales la picioare și la mâini. Chestionat de poliţişti, şoferul care nu era nici băut, nici drogat, spune că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat. Este foarte posibil să îşi fi pierdut cunoştinţa.  Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191