Ne era dor! Un nou accident in intersecția Bogdan Petriceicu Hasdeu – 13 Decembrie, langa Bulevardul Castanilor

Ne era dor! Un nou accident in intersecția Bogdan Petriceicu Hasdeu – 13 Decembrie, langa Bulevardul Castanilor

Un nou accident rutier s-a produs, de la prima ora a diminetii, la intersectia care da batai de cap soferilor, in special celor care conduc din reflex, iar reflexul e mort.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, strada cu prioritate, multi soferi au ajuns sa incetineasca si sa se asigure la intersectia cu strada 13 Decembrie, tocmai din cauza celor despre care spuneam mai sus.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Chiar daca la capatul strazii 13 Decembrie exista semn de STOP si marcaj pe carosabil cat toate zilele, aici se produc frecvent accidente si de multe ori, foarte grave.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Doua masini s-au facut zob, astazi, fiindca una dintre ele a intrat in plin in autoturismul care circula pe strada Hasdeu, fiind proiectata pe trecerea pentru pietoni. Norocul a fost ca nu se afla niciun pieton in zona.

La fata locului au sosit echipaje de Politie si medici, iar cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile producerii accidentului si cine se face vinovat.

Foto: Bogdan Wiki/Info Trafic Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191