„Nevastă-mea a zis că aici e om”. Panică la granița dintre județele Suceava și Botoșani, după ce un cadavru învelit în scotch a fost descoperit în lanul cu porumb

„Nevastă-mea a zis că aici e om”. Panică la granița dintre județele Suceava și Botoșani, după ce un cadavru învelit în scotch a fost descoperit în lanul cu porumb

Un cadavru înfășurat în scotch a fost zărit pe câmp, iar o femeie a sunat disperată la poliție. Deși inițial s-a crezut că este vorba de corpul unui om, ulterior la sosirea anchetatorilor și criminaliștilor s-a aflat că este de fapt cadavrul unui câine.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Nevastă-mea a zis că aici e om”

Inițial, „coletul” din lanul cu porumb a fost zărit în urmă cu trei săptămâni de un om care își ducea vitele la păscut în acea zonă. A crezut atunci că este doar un pachet, însă vineri a revenit în acel loc și a văzut că este tot acolo. A chemat-o pe soția lui, care a venit „înarmată”cu o greblă. Împreună au împuns cadavrul și a văzut că este moale. Atunci au sunat la poliție.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

„Nu am desfăcut, nu știu ce e. E învelit în scotch și folie. Știu de trei săptămâni, am crezut că e porc. Nevastă-mea a zis că aici e om, a dat cu coada la greblă și a zis că e moale. Nu știu ce e acolo”.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Ulterior, oamenii legii când au desfăcut pachetul au descoperit că este vorba de cadavrul unui animal, mai precis al unui câine.

Ce spun oamenii legii

În cursul acestei zile, o femeie a sesizat IPJ Botoșani cu privire la faptul că în apropierea comunei Tudora a identificat in zona unui teren agricol și a unei suprafețe cu vegetație abundentă, un colet înfășurat în folie de celofan și bandă izolantă. Coletul ar fi avut dimensiunile și forma unui corp uman, existând suspiciunea unei fapte contra vieții.

Polițiștii din Botoșani au constatat faptul că zona indicată (aflată la limita județelor) este în administrarea teritorială a județului Suceava,  informând Poliția Orașului Dolhasca.

Având în vedere natura sesizării a fost constituită echipă operativă complexă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care s-a deplasat la fața locului, respectiv în proximitatea localității Siliştea Nouă.

Din fericire, după deschiderea coletului și efectuarea locului faptei, s-a constatat ca în interior nu se afla un cadavru uman, ci lesul unui animal în stare avansată de putrefacție. Verificările au fost preluate de către Biroul pentru Protecția Animalelor urmând a se dispune procedural.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191