Nici măcar în minutul al doisprezecelea de prelungire!

Nici măcar în minutul al doisprezecelea de prelungire!

Vechea vorbă ,,nici măcar în ceasul al doisprezecelea” s-a transformat la Petrolul în ,,nici măcar în al doisprezecelea minut de prelungire”. Atât s-a prelungit partida FC Botoșani-Petrolul Ploiești și în acel minut Grozav nu a fost grozav până la capăt! Adică să bată penaltiul așa cum o face el de obicei: hotărât, tare și plasat! Dacă dădea așa își semna, opinie personală, cea mai bună evoluție la Petrolul de când a venit! A marcat un gol superb, un altul la fel i-a fost anulat de o dungă a VAR-ului ,,prea groasă, prea ca la țară!”, a pasat, a recuperat, a respins mingi din propriul careu. Ce să-i mai ceri lui Gicu?

Să bată 11m cum a bătut ,sezonul trecut, la Voluntari, de exemplu, și să fericească suflarea petrolistă. Din păcate, a dat chiar pe lîngă poartă și Petrolul a mai ratat alte două puncte pe un teren unde se putea revanșa la modul cum s-a prezentat Botoșaniul. Ce ocazie mare a ratat Jair, ce mână a pus portarul moldovenilor la exteriorul lui Budescu! Petrolul parcă a avut și neșansă, dar și destui jucători care nu au făcut nimic pe teren. Atacantul Petrovic nu a mai reușit nici măcar evoluția decentă din prima repriză cu U Cluj, mijlocașul Musi a avut o evoluție total opusă debutului pe ,,Ilie Oană”. De la el a pornit și faza golului egalizator după ce a avut mingea s-a complicat în loc să o degajeze a pierdut-o.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Portarul Zima a scos ce era de scos, fundașii centrali au îmbinat intervențiile bune cu cele rele, pe benzi, Doua și Țicu s-au descurcat și au contat și în atac. Budescu a dat pasa de gol și a arătat disponibilitate la efort având în vedere și căldura de la ora partidei. Veteranul Seto este ca un soldat credincios care îndeplinește cu sfințenie sarcinile trasate. Din cei intrați în repriza secundă, Meijers a fost sigur, Rădulescu a jucat cu curaj, Hanca se poate descurca în postura de mijlocaș central în schimb, Dumitriu nu se simte în largul lui în bandă.

Antrenorul Florin Pîrvu a avut câteva mutări, unele inspirate, altele, nu, și, din păcate, se pare că nu are șansa pe care a avut-o predecesorul său, Nae Constantin. După ce Grozav a ratat 11 metri antrenorul Petrolului parcă vroia să-și smulgă părul din cap iar la final era răvășit din cauza celor întâmplate, dar și a căldurii. La meci au fost și în jur de 200 de petroliști care au parcurs sute de kilometri să-și încurajeze echipa la aproape 40 de grade. Petrolul are doar două puncte în clasament, după două etape, iar runda viitoare va juca, pe teren propriu, cu FC Voluntari. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191