Noi titluri în ring și pe tatami

Noi titluri în ring și pe tatami

Boxerii de la CSM Ploiești au reușit să obţină o medalie de aur şi una de bronz, la Cupa României pentru Juniori, Performanţele au fost realizate la categoria de greutate „52 kg”, la care Fabian Stroe a urcat pe prima treaptă a podiumului, iar Mihai Muşat a obţinut medalia de bronz. Muşat a luat „bronzul” după ce a trecut în „optimi” şi „sferturi” de Antonion Debreţeni (Voinţa Cluj), respectiv de Cătălin Roşu (SCM Craiova), dar a fost învins în semifinale de Andrei Jgheban (SCM Bacău).

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În schimb, Stroe a avut „liber” în optimi de finală, apoi i-a învins, pe rând, pe Aidan Lucaci (CSM Suceava) şi Iulian Udroiu (Dinamo), pentru ca, în finală, să treacă de Jgheban, cel care câştigase în semifinală în faţa lui Mihai Muşat! Mihai Stroe repetă, astfel, performanţa de anul trecut, atunci când a obţinut medalia de aur la Cupa României, dar la categoria „48 kg”. În 2022, el a fost şi campion naţional al aceleiaşi categorii şi a reprezentat România la Campionatul European de Juniori de anul trecut, din Italia (Montesilvano). Alți 8 pugiliști, antrenați de Titi Tudor și Adrian Pârlogea, s-au oprit în optimile și sferturile de finală ale competiţiei desfăşurată în Sala Grădinari, din Iaşi.

Colegii de la secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au participat, în weekend, la Turnu Severin, la Finala Campionatelor Naţionale pentru Tineret – „U23”, reuşind să obţină 4 medalii – una de aur, una de argint şi două de bronz. Principala performanţă a fost realizată de Alexandru Petre, cel care a devenit campion naţional al categoriei de greutate „-100 kg”, în timp ce Alexandra Ciurcă este vicecampioana categoriei „-57 kg”! Cele două medalii de bronz au fost obţinute de Sebastian Petre (-73 kg) şi Teodora Petraru (-63 kg). Sportivii pregătiți de Gheor trei locuri V şi un loc VII. La competitive au participat 145 de sportivi de la peste 60 de cluburi din ţară.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191