O analiză din suflet și inimă

O analiză din suflet și inimă

Pe fotbaliștii Petrolului îi așteaptă o analiză a eșecului de la Mioveni plină de pasiune și nerv. Exact ce le-a lipsit petroliștilor în startul noului an, după cum a afirmat Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului. Cu siguranță, “radiografia” partidei va fi și una dură având în vedere greșelile, mai ales din defensivă, ale băieților săi. Constantin a spus, după jocul cu Mioveni, că jucătorii trebuie să se trezească pentru că următorul meci vine repede:’’Sunt multe lucruri pe care trebuie să le analizăm și trebuie să mergem mai departe pentru că următorul meci vine repede. O mare parte din vină o am și eu pentru că nu am reușit să-i motivez suficient. De ce să fie meciul cu Chindia imposibil? Facem o analiză bună, scoatem lucrurile rele și încercăm să le remediem. Revin doi jucători după starea de suspendare(Borța și Țicu), sper să vină cu plus. Nu-l văd un meci infernal, e doar un joc și atât”.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Nae Constantin și colegii săi pot urmări “pe viu” Chindia Târgoviște, următorul adversar din campionat. Trupa antrenată de Toni Petrea joacă în această după-amiază, la Ploiești, cu FC Argeș astfel că este un bun prilej pentru staff-ul Petrolului să vizioneze Chindia la fața locului. Petrolul-Chindia se va juca sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.00, pe Arena ,,Ilie Oană”. Partida contează pentru etapa a 23-a din Superliga, iar Petrolul are nevoie de victorie pentru a repara startul de an, dar și pentru întări poziția în clasament. Începând de astăzi, biletele pentru această confruntare sunt disponibile on-line, pe www.entertix.ro, putând fi procurate și de la casa stadionului “Ilie Oană”, ce va fi deschisă conform următorului orar:

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

– Luni, 23 ianuarie: 09.00 – 17.00

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

– Marti, 24 ianuarie: închis.

– Miercuri, 25 ianuarie: închis.

– Joi, 26 ianuarie: 14.00 – 19.00

– Vineri, 27 ianuarie: 09.00 – 17.00

– Sâmbătă, 28 ianuarie: 09.00 – 17.00

Prețurile biletelor sunt următoarele

– Peluze – 10 lei;
– Tribuna II – 30 lei;
– Tribuna I – 40 lei;
– Tribuna 0 – 50 lei;
– Loja – 250 lei

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191