O analiză din suflet și inimă

O analiză din suflet și inimă

Pe fotbaliștii Petrolului îi așteaptă o analiză a eșecului de la Mioveni plină de pasiune și nerv. Exact ce le-a lipsit petroliștilor în startul noului an, după cum a afirmat Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului. Cu siguranță, “radiografia” partidei va fi și una dură având în vedere greșelile, mai ales din defensivă, ale băieților săi. Constantin a spus, după jocul cu Mioveni, că jucătorii trebuie să se trezească pentru că următorul meci vine repede:’’Sunt multe lucruri pe care trebuie să le analizăm și trebuie să mergem mai departe pentru că următorul meci vine repede. O mare parte din vină o am și eu pentru că nu am reușit să-i motivez suficient. De ce să fie meciul cu Chindia imposibil? Facem o analiză bună, scoatem lucrurile rele și încercăm să le remediem. Revin doi jucători după starea de suspendare(Borța și Țicu), sper să vină cu plus. Nu-l văd un meci infernal, e doar un joc și atât”.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Nae Constantin și colegii săi pot urmări “pe viu” Chindia Târgoviște, următorul adversar din campionat. Trupa antrenată de Toni Petrea joacă în această după-amiază, la Ploiești, cu FC Argeș astfel că este un bun prilej pentru staff-ul Petrolului să vizioneze Chindia la fața locului. Petrolul-Chindia se va juca sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.00, pe Arena ,,Ilie Oană”. Partida contează pentru etapa a 23-a din Superliga, iar Petrolul are nevoie de victorie pentru a repara startul de an, dar și pentru întări poziția în clasament. Începând de astăzi, biletele pentru această confruntare sunt disponibile on-line, pe www.entertix.ro, putând fi procurate și de la casa stadionului “Ilie Oană”, ce va fi deschisă conform următorului orar:

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

– Luni, 23 ianuarie: 09.00 – 17.00

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

– Marti, 24 ianuarie: închis.

– Miercuri, 25 ianuarie: închis.

– Joi, 26 ianuarie: 14.00 – 19.00

– Vineri, 27 ianuarie: 09.00 – 17.00

– Sâmbătă, 28 ianuarie: 09.00 – 17.00

Prețurile biletelor sunt următoarele

– Peluze – 10 lei;
– Tribuna II – 30 lei;
– Tribuna I – 40 lei;
– Tribuna 0 – 50 lei;
– Loja – 250 lei

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191