“O au grea” în prima partidă pe teren propriu

“O au grea” în prima partidă pe teren propriu

Baschetbaliștii Ploieștiului “o au grea” în prima partidă, pe teren propriu, a Conferinţei B din Liga Naţională de Baschet Masculin Getica 95. Ei vor înfrunta, sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Olimpia, CSM Constanţa. Partida contează pentru etapa a 2-a şi este prima confruntare pe care CSM Petrolul o dispută în propriul fief în această stagiune.

Galben-albaștrii vin după trei meciuri jucate deja în deplasare în acest sezon, cele două victorii de la Craiova, în urma cărora s-a obţinut calificarea la Turneul Final al Cupei României, şi înfrângerea de la Piteşti, din prima etapă a Ligii Naţionale, şi au parte de un adversar dificil. Trupa constănțeană s-a reorganizat în această vară, l-a numit antrenor pe Dan Fleşeriu şi s-a întărit inclusiv cu doi componenţi ai echipei naţionale a României, Dragoş Diculescu şi Roland Torok! Dificultatea partidei este susținută și de Mihai Popa, principalul echipei ploieștene.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

„Ne aşteaptă un meci greu, în compania unei echipe solide, care practică un baschet în viteză, agresiv. Noi am încercat să ne refacem fizic şi mental după înfrângerea de la Piteşti şi cred că ne-am pregătit bine în această săptămână. Ca de obicei, ne-am propus să practicăm un baschet bun, să lăsăm toată energia pe parchet şi asta să ne aducă un rezultat pozitivi. Îi aşteptăm pe fani la sală să ne susţină şi îi asigur că vom face totul pentru a le face o bucurie sâmbătă seară!”, a declarat Popa pentru csmploiesti.ro. În ceea ce priveşte lotul pentru partida de mâine, vestea bună este că investigaţiile făcute de Codruţ Dinu au arătat că este apt de joc, astfel încât staff-ul tehnic se va putea baza pe toţi jucătorii.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191