„O bag în cimitir, îi dau foc la casă”. O femeie a oprit un tren spre București când a auzit cum un bărbat își amenința iubita

„O bag în cimitir, îi dau foc la casă”. O femeie a oprit un tren spre București când a auzit cum un bărbat își amenința iubita

O româncă din Spania a trăit o experiență teribilă într-un tren care se îndrepta spre București. Călătorea împreună cu soțul ei, când a auzit un bărbat care își amenința la telefon iubita că vine să o omoare și că îi va da foc în casă, ei și părinților ei. Românca l-a înregistrat, iar la un moment dat s-a dus în alt vagon, a sunat la 112, iar trenul a fost oprit. Ulterior, ea a povestit incidentul pe rețelele sociale.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

 Lavinia a trecut ea însăși printr-o traumă la vârsta majoratului, atunci când a fost abuzată sexual de iubitul ei. Știe așadar că nu trebuie să rămâi impasibil în fața nedreptății. Între timp s-a mutat în Spania, s-a căsătorit, iar acum câteva zile venise în România. Ea și soțul ei, Andres, erau într-un tren care mergea spre București, scrie presa din Spania.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Lângă ei era un bărbat care își amenința la telefon iubita și apoi vocifera: „O să o omor, de data aceasta nu mai scapă. O bag în cimitir. Îi dau foc la casă cu ea și cu părinții ei înăuntru”, a strigat bărbatul.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Lavinia și soțul ei, căreia ea i-a tradus ce spunea bărbatul, au fost îngroziți de atitudinea acestuia. „De fiecare dată, amenințările la adresa fostei sale iubite erau tot mai grave. Ea îi cerea să o lase în pace și îi amintea că au un fiu. El îi spunea că nu avea de gând (să o lase în pace – ) pentru că ori e cu el, ori moare”, a povestit Lavinia.

La un moment dat, ea l-a înregistrat pe ascuns pe bărbat. Apoi, a mers în alt vagon, a vorbit cu conductorul de tren și a sunat la 112. Poliția a întrebat dacă e cazul să oprească trenul înainte să ajungă la destinație, iar femeia a răspuns că da. Ea a insistat că are și o înregistrare cu amenințările.

În cele din urmă, agenții au decis să oprească trenul, au intrat în vagon și l-au luat la întrebări pe bărbatul agresiv. Lavinia a urmărit de departe acțiunea poliției, conștientă că bărbatul și-ar fi dat seama că ea i-a chemat pe polițiști.

Lavinia a povestit tot acest incident pe rețelele sociale și a făcut publică și înregistrarea.

A povestit că la final, polițiștii doar i-au spus bărbatului să se poarte frumos.  „Da, a venit poliția, dar doar ca să-i spună să se poarte bine. Să nu mai vorbească aș dar nu mi-au cerut înregistrarea și nici nu au luat vreo măsură. Cred că astfel de lucruri sunt cele care duc la nenorocirile de mai târziu”, a povestit Lavinia.

Un alt lucru care a uimit-o a fost că nimeni din vagon nu a intervenit.

Lavinia are de urmăritori pe Instagram unde atrage atenția asupra violențelor de natură sexuală.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191