Două fetițe şi un băiețel din Ploieşti, bătuți şi violați, în repetate rânduri, de propriul tată. Bărbatul, în vârstă de 35 ani, a fost arestat

Două fetițe şi un băiețel din Ploieşti, bătuți şi violați, în repetate rânduri, de propriul tată. Bărbatul, în vârstă de 35 ani, a fost arestat

Un barbat in varsta de 35 de ani, din Ploiesti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce pe numele acestuia au fost depuse plangeri pentru viol si agresiune.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Barbatul si-ar fi lovit si violat cei trei copii minori, in repetate randuri, acestia fiind supusi la tratamente inumane.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Potrivit surselor noastre, cele trei victime sunt doua fetite in varsta de 7 si 9 ani, dar si un baietel in varsta de 10 ani.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Ce spune Politia:

La data de 13 februarie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului Ploiești au pus în executare 5 mandate de percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și în comuna Ariceștii Rahtivani, la domiciliile unei persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni.

În fapt, bănuitul, un bărbat de 35 de ani din municipiul Ploiești, în cursul anului 2023, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni precum viol, agresiune sexuală în formă continuată, corupere a minorului în formă continuată, rele tratamente aplicate minorului și violență în familie în formă continuată.

La sediul unității de poliție au fost conduse 3 persoane, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191