O maşină a rămas fără roți, în parcarea Ploieşti Shopping City

O maşină a rămas fără roți, în parcarea Ploieşti Shopping City

Un ploiestean a surprins, duminica seara, un autoturism ale carui roti au fost, se presupune, furate, chiar in parcarea Ploiesti Shopping City.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Din cauza ca masina nu se afla intr-o stare vizibila de degradare, pe Facebook a existat un val de indignare referitor la furtul rotilor, insa exista posibilitatea ca insusi proprietarul sa isi fi dezmembrat autoturismul, din motive doar el stiute.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Drintre reactiile internautilor, cele mai multe au fost mesaje de blamare la adresa mall-ului care nu asigura paza sau intregistrari video din parcare, acestea din urma putand fi obtinute extrem de greu, doar la solicitarea organelor legii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191