O nouă ipoteză în cazul crimei din Mangalia! Bărbatul care a ajutat-o involuntar pe ucigașă a povestit totul: „Am tras într-o parte şi l-am dat jos”

O nouă ipoteză în cazul crimei din Mangalia! Bărbatul care a ajutat-o involuntar pe ucigașă a povestit totul: „Am tras într-o parte şi l-am dat jos”

Noi detalii cutremurătoare fac ancheta crimei de la Mangalia tot mai complicată. Se pare că, potrivit investigatorilor, Loredana, fata care la 18 ani și-a ucis cu sânge rece colega de cameră, a fost ajutată involuntar de un bărbat.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Imaginile de pe camerele de supraveghere montate în preajma și în interiorul parcului din Mangalia au surprins întreaga scenă în care adolescenta de nici 18 ani a abandonat trupul neînsuflețit al prietenei sale Alina. Doi tineri au trecut prin parcul Tosca, au aprins lanterna telefonului și s-au îngrozit de ceea ce au văzut. Au sunat imediat la 112.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Cu doar jumătate de oră înainte de acest incident, Loredana a ascuns trupul prietenei sale din copilărie într-un geamantan, a chemat un taxi, iar prima oprire a fost la gară, cu gândul de a pleca la Vaslui. Fără să știe că a cărat un cadavru, taximetristul este martor-cheie.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Deoarece foarte multă lume aștepta trenul, adolescenta s-a temut că le va părea suspect bagajul ei, așa că se răzgândește și îi propune taximetristului să continue cursa până acasă la ea.

Însă, acesta îi recomandă alt coleg. Presată de timp să scape de cadavru, Loredana îi cere să o ducă la un bancomat, loc în care a stat aproape patru minute, a scos câteva sute de lei şi s-a urcat din nou în taxi. Ulterior, ajunge în parcul Tosca din apropierea plajei. Bărbatul, care este încă în stare de șoc, a avut ceva bănuieli.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât şi pe mine. O să renunţ şi la taximetrie. Am tras într-o parte şi l-am dat jos. Când am vrut să o ajut, îi zic: Ce ai în valiza asta? Mi-a zis că are nişte haine şi nişte rechizite!”, a declarat taximetristul, relatează

În ciuda faptului că tot drumul a costat-o doar 25 de lei, adolescenta i-a dat 200 de lei pentru cursă ca să îl facă să tacă. Apoi, a abandonat trupul colegei sale de cameră sub o bancă. Pentru o secundă, se opreşte şi verifică trolerul, iar apoi caută un loc în care să arunce cuțitul (arma crimei), pe care poliţiştii l-au găsit în apropiere.

Însă, aici povestea devine puțin complicată. Potrivit anchetatorilor, există un complice al fetei care a recunoscut omorul. Totodată, medicii legiști susțin că este imposibil să fi comis singură crima, deoarece aceasta nu ar fi avut suficientă forţă să o lovească atât de precis pe Alina.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191