Oana Zăvoranu, declarație de dragoste, pe rețelele sociale, după plecarea lui Alex Ashraf: „Nu știu dacă știi, ești …”

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste, pe rețelele sociale, după plecarea lui Alex Ashraf: „Nu știu dacă știi, ești …”

Oana Zăvoranu (50 de ani) pare să aibă noroc în orice aspect al vieții ei, mai puțin în cel sentimental. După ce a făcut o serie de declarații acide la adresa lui Alex Ashraf, vedeta s-a schimbat radical și i-a făcut declarații de dragoste neașteptate pe rețelele sociale.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Oana Zăvoranu (50 de ani) și Alex Ashraf (36 de ani) au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton și s-au iubit timp de mai bine de un deceniu, dintre care șapte ani au fost căsătoriți. Din păcate, au ales să o ia pe drumuri separate, bărbatul cuplându-se cu o brunetă extrem de controversată, în timp ce Oana a făcut o serie de declarații acide la adresa lui.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Dar iată că ce părea a fi începutul unui război între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a căpătat o nouă întorsătură, iar vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea. Bruneta a publicat un mesaj pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, alături de o fotografie cu ea și cel care era deja fostul soț.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

„Nu știu dacă știi, ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche, pe soartă și pe destin”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram. Cuplul părea de nedespărțit și amândoi păreau fericiți și zâmbitori.

„Hai Oana, unde este femeia puternică de acum ceva timp? Am văzut poza cu voi doi și îi spuneai că e sufletul pereche. Nu te-a călcat destul în picioare? El cu alta, tu cu lacrimile după el. Nu prea e Oana Zăvoranu”, a comentat un internaut, la scurt timp după ce vedeta a publicat imaginea la InstaStory. 

Și totuși, nu este singura declarație de dragoste publică pe care a făcut-o Oana. Ea a mai postat un alt mesaj, care pare să fie adresat tot fostului soț: „Te iubesc nepământesc de mult. Azi, mâine, toată viața, până la ultima suflare pe acest Pământ. Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel. Love, Oana”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191