Oana Zăvoranu, declarație de dragoste, pe rețelele sociale, după plecarea lui Alex Ashraf: „Nu știu dacă știi, ești …”

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste, pe rețelele sociale, după plecarea lui Alex Ashraf: „Nu știu dacă știi, ești …”

Oana Zăvoranu (50 de ani) pare să aibă noroc în orice aspect al vieții ei, mai puțin în cel sentimental. După ce a făcut o serie de declarații acide la adresa lui Alex Ashraf, vedeta s-a schimbat radical și i-a făcut declarații de dragoste neașteptate pe rețelele sociale.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Oana Zăvoranu (50 de ani) și Alex Ashraf (36 de ani) au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton și s-au iubit timp de mai bine de un deceniu, dintre care șapte ani au fost căsătoriți. Din păcate, au ales să o ia pe drumuri separate, bărbatul cuplându-se cu o brunetă extrem de controversată, în timp ce Oana a făcut o serie de declarații acide la adresa lui.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Dar iată că ce părea a fi începutul unui război între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a căpătat o nouă întorsătură, iar vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea. Bruneta a publicat un mesaj pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, alături de o fotografie cu ea și cel care era deja fostul soț.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Nu știu dacă știi, ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche, pe soartă și pe destin”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram. Cuplul părea de nedespărțit și amândoi păreau fericiți și zâmbitori.

„Hai Oana, unde este femeia puternică de acum ceva timp? Am văzut poza cu voi doi și îi spuneai că e sufletul pereche. Nu te-a călcat destul în picioare? El cu alta, tu cu lacrimile după el. Nu prea e Oana Zăvoranu”, a comentat un internaut, la scurt timp după ce vedeta a publicat imaginea la InstaStory. 

Și totuși, nu este singura declarație de dragoste publică pe care a făcut-o Oana. Ea a mai postat un alt mesaj, care pare să fie adresat tot fostului soț: „Te iubesc nepământesc de mult. Azi, mâine, toată viața, până la ultima suflare pe acest Pământ. Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel. Love, Oana”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191