Patru elevi care au avut medii peste 9 la Evaluarea Națională au rămas fără loc la liceu. Unul are media 9.45

Patru elevi care au avut medii peste 9 la Evaluarea Națională au rămas fără loc la liceu. Unul are media 9.45

Patru elevi care au obținut medii peste 9 la Evaluarea Națională 2023 au rămas fără loc la liceu după repartizarea computerizată. Unul dintre ei are media

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Trei dintre cei patru candidați rămași nerepartizați sunt din București.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Unul dintre ei a obținut media 9,45 și a candidat de la Liceul Teoretic Scoala Europeana Bucuresti.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ceilalți doi au obținut fiecare media , ambii au terminat gimnaziul la Liceul Teoretic Internațional de Informatică Bucuresti.

Cel de-al patrulea elev din țară rămas nerepartizat a obținut media și a candidat ca elev la Liceul teoretic „Samuil Micu” Sărmașu, din Mureș.

25 de candidați din țară care au avut medii între 8 și 9 la Evaluarea Națională au rămas, de asemenea, nerepartizați.

Nu au prins loc la liceu nici 100 de elevi care au obținut media între 7 și 8 la Evaluarea Națională.

Din totalul elevilor () cu opțiuni completate pentru admiterea în învățământul liceal, au fost repartizați computerizat  de elevi (98,56%), număr care indică o creștere de peste de elevi repartizați, cumulat, comparativ cu etapele din ultimii doi ani: de elevi în anul 2022, respectiv  de elevi în anul 2021, a transmis Ministerul Educației.

Peste 47% dintre elevii cu opțiuni completate au fost admiși la prima opțiune (). În total, au fost completate de opțiuni, rezultând o medie de 23 de opţiuni/elev.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal, în perioada 20 – 25 iulie, candidații vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

În intervalul 26 – 28 iulie 2023, comisiile județene de admitere/comisia ISMB vor soluționa situațiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată (situaţii medicale speciale, schimburi de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locuri rămase libere, pentru apropiere de domiciliu etc.).

Au rămas de repartizat în etapele următoare doar absolvenți (1,44%), întrucât nu au completat suficiente opţiuni. Acest indicator înregistrează o scădere accentuată față de anul trecut, când  de elevi (5,87%) nu au putut fi repartizați din cauza opțiunilor insuficiente.

Pentru următoarele etape de admitere în clasa a IX-a au rămas de locuri libere în învățământul liceal și în învățământul profesional de stat ( de locuri libere la liceu și de locuri în învățământul profesional).

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191