Patru persoane au fost salvate de pe munte de către salvamontişti, în ultimele 24 de ore

Patru persoane au fost salvate de pe munte de către salvamontişti, în ultimele 24 de ore

Patru persoane au fost salvate în urma primirii, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont a șase apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

În ultimele 24 de ore, Dispeceratul Național Salvamont a primit șase apeluri prin care s-a solicitat intervenția de urgență a salvamontiștilor, iar patru persoane au fost salvate cu succes.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Potrivit paginii de Facebook a Salvamont România, apelurile au venit din județele Prahova, Brașov, Argeș, Neamț, Buzău și Tulcea.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„În cazul acestor intervenții au fost salvate patru persoane, dintre acestea o persoană a fost predată Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital și o altă persoană a fost predată către elicopterul SMURD.

S-au mai primit 20 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană”, potrivit Salvamont România.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191