Penitenciarul Ploieşti scoate la concurs, din sursă externă, 14 posturi de execuţie – agent

Penitenciarul Ploieşti scoate la concurs, din sursă externă, 14 posturi de execuţie – agent

Penitenciarul Ploieşti scoate la concurs, din sursă externă, 14 posturi de execuţie – agent în cadrul sectorului siguranta deținerii și regim penitenciar din care 12 de bărbați și 2 de femei.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

▪ La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

▪ Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul Ploiești până la data de 28.04.2023, inclusiv, ora 15.00.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

▪ Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum şi bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul A.N.P. https://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-472-posturi-vacante-de-agent-din-cadrul-sectorului-siguranta-detinerii-si-regim-penitenciar-din-unitatile-penitenciare/ cât și pe site-ul Penitenciarului Ploiești: https://anp.gov.ro/penitenciarul-ploiesti/sursa_externa/

▪ Informații privind condițiile generale și specifice de participare la concursurile din sursă externă se pot obține la sediul Penitenciarului Ploiești, str. Rudului nr. 49, Ploiești, județul Prahova, telefon: 0244/526.834 sau 0244/526.325 int. 132.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191