Performanță istorică pentru handbalul ploieștean!

Performanță istorică pentru handbalul ploieștean!

După decenii întregi handbalul ploieștean bifează o performanță deosebită. Echipa de junioare 4 de la CSM Ploiești a devenit campioană națională! Fetele pregătite de Leonard Cristescu au cucerit titlul de campioane ale României după ce a câştigat cu 31-26 (17-15) finala cu CSM Bucureşti, după un parcurs cu 7 victorii din 7 meciuri la Turneul Final din Moldova! La capătul unei săptămâni micile handbaliste au câştigat titlul naţional fără emoții, am putea spune, cea mai strânsă victorie fiind chiar cea din finală, obţinută la cinci goluri diferenţă!

Linia de „9 metri” a echipei ploieștene a fost apreciată pe măsură în momentul stabilirii superlativelor individuale ale Turneului Final de la Suceava şi, ca urmare, conducătorul de joc Miruna Andronache a fost declarată „MVP”-ul competiţiei, iar colegele ei de linie au fost incluse în echipa turneului: Bianca Brînzaru – cel mai bun inter stânga şi Sara Curcan – cel mai bun inter dreapta!

Lotul de jucătoare pe care Leonard Cristescu a contat în Turneul Final de la Suceava este următorul: Daria Maria Ioaniţiu, Bianca Vesel, Giulia Toacă (portari); Bianca Marin, Daria Ionescu, Ana Maria Filip, Ana Miruna Ioniţă, Sara Curcan, Alexia Bratu, Carina Ştefania David, Bianca Brînzaru, Diana Constantinescu, Daria Marin, Sabina Oprea, Alisia Alecu, Corina Dinu, Miruna Andronache şi Cosmina Nedelcu (jucătoare de câmp).

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191