Petrolul și-a pierdut buletinul!

Petrolul și-a pierdut buletinul!

Petrolul și-a pierdut buletinul sau cartea de identitate, cum se mai spune variantei moderne a identității personale. Asta pentru că cel mai vechi component al lotului, Alberto Olaru, și-a reziliat contractul cu gruparea ploieșteană. „Petrolul este echipa mea de suflet, la care am crescut și unde, firesc, am cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei! Mă despart cu greu, dar plec să joc și asta este cel mai bine pentru mine în acest moment. Mulțumesc pentru tot, Petrolul!”, a mărturisit Alberto Olaru, la despărțire, pentru fcpetrolul.ro.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

,,Oli” era ca o carte de identitate a echipei având în vedere că era de mult timp în ,,haită”. Mai précis din vara lui 2016 atunci când Petrolul a renăscut. Este adevărat că CI primești la 14 ani, însă fotbalistic, Olaru l-a primit în acea vară și l-a purtat cu mândrie. Dar, din nefericire, acestui băiat i s-a făcut multă nedreptate de-a lungul anilor. Merita cu prisosință șansa de a juca mai mult și chiar la Liga 1. Orice s-ar spune pe tine, ca jucător, te doare atunci când vezi că tot vin alții la prima ligă, primesc șanse imediat, iar el a primit, mai mereu, doar loc pe banca de rezerve. Cu mici excepți în Cupa României și cu un debut în Superliga. Așa cum au venit unii jucători și au greșit repede și bine după doar două dușuri, așa și Olaru merita șansa de a intra și poate a greși sau nu. Cred că s-a greșit cu Olaru, nu de acum ci mai demult, și m-a surprins că, de obicei, un antrenor nou evaluează tot lotul înainte de a se despărți de jucători. Cel mai probabil, soarta lui Olaru era pecetluită și așa cum îi stă bine unui fotbalist profesionist care vrea să joace a decis să plece. Îi doresc să aibă o soartă mult mai bună decât la clubul cu care a crescut. La fel cum îi urez și lui Florin Pârvu care debutează contra Sibiului. O persoană care îl cunoaște bine pe Pârvu mi-a spus că poate fi ,,o surpriză plăcută”, însă sunt și oameni care afirmă că este mai cuminte decât Nae Constantin ceea ce, chipurile, nu ar fi tocmai bine. Bine ar fi să fie prima variantă, iar Pârvu să mențină Petrolul în prima ligă.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191