Petrolul și cardul

Petrolul și cardul

Atunci când primești datele unui card bancar apar mai mulți de X care să protejeze datele. Datele problemei la Petrolul arată 6 de X ceea ce înseamnă șase egaluri după 12 etape. Aceste rezultate de egalitate au legătură și cu cardul bancar deoarece, conform informațiilor din mediul on line, fotbaliștii Petrolului nu și-au mai primit salariile de trei luni de zile! Poate astfel se explică evoluțiile unor fotbaliști de la Petrolul care preferă randamentul X până când contul va fi alimentat.

Antrenorul principal Florin Pîrvu a evitat, înainte și după jocul cu UTA Arad, să dea vina pe atmosfera financiară din cadrul echipei. Pîrvu a spus că ultimele rezultate sunt cauzate de lipsa unor jucători, dar și de lipsa de vlagă din atac:’’Mi-aș fi dorit victoria în pauza asta să putem lucra în liniște. Din păcate, nu s-a întâmplat asta. Ne trebuie mai multă forță în față. Omrani îl așteptăm, încă nu este gata, mai are de tras din punct de vedere fizic și îmi doresc ca după această pauză competițională să-l vedem în echipă pentru că avem mare nevoie de soluții în față, asta este clar. (Ești supărat pe Roman?)
Aștept mai mult de la Roman, ce pot să spun? Este un jucător matur, pentru el perioada de acomodare a trecut, el își dorește și probabil că din dorința prea mare încearcă să facă multe lucruri și reușește prea puține. Am răbdare cu el, dar nu știu cine mai are răbdare cu noi.(Ți s-a strigat din nou demisia…) Da, văd că la tribuna a doua este deja un tipar. Văd că se face un brand de Ploiești cu strigatul demisiei. Sunt câțiva oameni acolo care nu știu ce așteptări au. Nu am o problemă că au așteptări mari de la echipă, și eu, și noi, vrem același lucru, dar haideți să rămânem echilibrați să vedem cum suntem”, a declarat Pîrvu după X-ul cu UTA Arad.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Un meci în care pentru prima oară, Petrolul a avut în teren trei underi: Musi, Rădulescu și Răducan. De partea cealaltă, antrenorul Mircea Rednic s-a bucurat că a revenit la Ploiești, iar la conferința de presă a depănat amintiri:’’Am amintiri plăcute aici, s-a creat atunci o echipă extraordinară. Toată lumea a pus umărul, s-a luat Cupa în sezonul ăla, totul a fost bine. Alte vremuri, alți jucători, alți bani și mă bucur că am revenit pe acest stadion. Mustivar, Boudjemaa, Hamza, Alcenat, Bokila, mamă, ce fotbaliști! A fost o perioadă extraordinară”. În perioada următoare Superliga ia pauză, una care găsește Petrolul pe locul 7 în clasament, cu 16 puncte. Pe lîngă antrenamente Petrolul și-a stabilit și un meci amical, sâmbătă, 14 octombrie, pe terenul Gloriei Buzău.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191