Petrolul vrea acces la lectură și cultură!

Petrolul vrea acces la lectură și cultură!

Petrolul Ploiești sprijină sistemul de învățământ prahovean! Meciul de duminică, cu Hermannstadt Sibiu, marchează debutul unei campanii de suflet inițiată de către clubul petrolist prin care își propune ca, împreună cu întreaga suflare, să vină în sprijinul sistemului de învățământ prahovean. “Hai pe „Ilie Oană” și ia cu tine o carte, pe care să o donezi la unul dintre punctele special amenajate pe care le vei găsi în incinta stadionului”, este îndemnul clubului pentru toți cei care vor să sprijine această inițiativă. Toate cărțile strânse vor ajunge, ulterior, la o școală din comunitatea prahoveană. Astfel, vom contribui, împreună, la educația copiilor noștri, prin accesul la lectură și cultură. Donează o carte și, împreună, ajutăm o școală!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

La școală sunt și juniorii Petrolului, iar o parte dintre ei au avut de dat, astăzi, două restanțe. Nu în clasă ci pe teren împotriva celor de la Farul Constanța. Din păcate, fotbaliștii ploieșteni nu au luat restanțele pierzând ambele jocuri. La Liga de Tineret, trupa antrenată de Daniel Movilă a fost învinsă, 0-4, iar la „U17” formația pregătită de Bogdan Zahiu a marcat golul de onoare dar a și a primit cinci din partea constănțenilor.

Ambele dispute au avut loc pe stadionul ,,Viorel Mateianu”, din Boldești, acolo unde au fost prezenți cei din conducerea executivă a Petrolului, dar și oameni de fotbal: Claudiu Tudor, Florin Pîrvu, Cătălin Grigore, Costel Ilie, Gheorghe Liliac, Victor Roșca, Narcis Răducan, dar și Ion Marin venit împreună cu soția! Cel poreclit “Săpăligă” este selecționerul echipei “U 18” a României și a venit la arena boldeșteană să urmărească ambele echipe. Revenirea celui care a câștigat Cupa României cu Petrolul, în 1995, ia trezit numeroase nostalgii având în vedere că de aici Marin a lansat spre fotbalul de performanță numeroși fotbaliști ai Petrolului.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191