Plaja Corbu, salvată de instanță. Autorizația de construire a unui complex imobiliar a fost anulată

Plaja Corbu, salvată de instanță. Autorizația de construire a unui complex imobiliar a fost anulată

Plaja Corbu a fost salvată de instanţă, după ce Tribunalul Constanţa a anulat autorizaţia de construire a unui complex imobiliar.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Un complex rezidențial, format din 24 de construcții, urma să fie ridicat în zona Plajei Corbu, însă, datorită deciziei instanței, proiectul a fost anulat.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Dezvoltatorul a reușit să obțină autorizația și certificatul de urbanism, însă, ulterior, s-a descoperit că nu a fost respectată legislația în domeniu, motiv pentru care s-a cerut anularea acestor documente.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În plus, dezvoltatorul a fost amendat de Garda de Mediu cu 100.000 de lei, dar și de Poliție, cu suma de 50.000 de lei.

De asemenea, urmează ca în perioada următoare să se ia o decizie și în privința altor două proiecte similare, care se desfășurau în zona Plajei Corbu.

Decizia nu este însă finală și va putea fi contestată în termen de 15 zile, la Judecătoria Constanța.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191