Platită din bani publici, şefa RASP, Zoia Staicu, limbaj suburban la adresa jurnalistilor care demasca incompetenta institutiei

Platită din bani publici, şefa RASP, Zoia Staicu, limbaj suburban la adresa jurnalistilor care demasca incompetenta institutiei

Dupa ce presa nationala a publicat un material amplu despre cum au ajuns ploiestenii sa plateasca milioane de lei (mai exact, 3.2 milioane lei) din buzunarele lor pentru incompetenta crasa a institutiilor publice (articolul din G4media.ro poate fi accesat AICI), directoarea RASP, Zoia Staicu, a avut o iesire nedemna de functia ocupata.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Phonline.ro a preluat materialul aparut in g4media.ro, motiv pentru care „doamna” Staicu s-a aratat extrem de deranjata, din cauza ca am indraznit sa aducem in fata ploiestenilor problemele grave semnalate in articolul respectiv.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

„Sunteti cu pluta” este expresia unui director platit din bani publici la adresa presei care ii contesta activitatea extraordinara, activitate despre care nu se stie absolut nimic, fiindca nu doar comunicatele si informarile publice lipsesc cu desavarsire, dar si cheful de munca. Vedem cu totii cum arata iluminatul public, modul de colectare a deseurilor, sistemul de canalizare prin cartierele marginase ale municipiului etc.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ce stim sigur despre Zoia Staicu si RASP este faptul ca salariul pe care si l-a marit singura, din pix, este enorm, primele si bonusurile nu lipsesc cu nicio ocazie, iar toti acesti bani sunt virati in buzunarele largi ale bugetarei Staicu din banii nostri, cei „dusi cu pluta”.

Si daca, prin absurd, apar in spatiul public informatii eronate referitoare la o institutie publica, functionar public, sau bugetar, dreptul la replica civilizat, redactat oficial ramane SINGURA cale de transmitere a informatiilor catre presa si opinia publica.

Vom reveni cu detalii si despre cate mii de euro incaseaza directoarea RASP din banii nostri, dar, pana atunci, ii reamintim bugetarei Zoia Staicu faptul ca banul public o obliga la mult mai mult decat crede sau e capabila „domnia” sa.

Marele noroc al ploiestenilor este ca functiile acestor „sefi pe plantatie” au durata limitata. Cu toate ca, de cele mai multe ori, ne putem lipsi de astfel de institutii si asa-zisi directori.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191