Ploi puternice lovesc România. Ce ne așteaptă în următoarele zile, cât scad temperaturile

Ploi puternice lovesc România. Ce ne așteaptă în următoarele zile, cât scad temperaturile

Vreme instabilă, cu ploi puternice, dar și temperaturi neobișnuit de ridicate pentru data din calendar, anunță meteorologii. În vestul, nordul și centrul țării vor fi averse abundente. Spre seară și în timpul nopții, acestea se vor extinde și în sudul țării.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Astăzi, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), citată de adevărul.ro, vremea va fi în general instabilă în vestul, nordul și centrul țării, precum și la munte, unde înnorările vor fi temporar accentuate și pe arii relativ extinse vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate, iar trecător vor fi posibile și descărcări electrice.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploi în general slabe se vor semnala pe alocuri îndeosebi spre seară și noaptea.

Vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în sud și sud-est, astfel temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 29 grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

În București, temperatura maximă va fi de 26 grade, iar minima va fi de 13…14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, când probabilitatea pentru ploi slabe de scurtă durată va fi în creștere.

Maxime de 26 grade Celsius

Joi, 26 octombrie, temperaturile scad ușor, dar tot vreme caldă se anunță. Cerul va fi temporar noros, iar pe alocuri în special în zonele de deal și de munte se vor semnala averse, posibil însoțite și de descărcări electrice. Spre seară și noaptea, nebulozitatea se va accentua în vestul, nordul și centrul teritoriului, unde pe arii relativ extinse va ploua. Pe spații restrânse în nord-vest, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 26 grade, iar cele minime între 6 și 14 grade, cu valori ușor mai ridicate pe litoral și în deltă până spre 17 grade. Dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.

În Capitală, maxima zilei va fi de 25 grade, iar minima va fi cuprinsă între 11 și 13 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191