Ploiesti/ Perchezitii in Bereasca: 9 tineri, luati pe sus de mascati, fiind acuzati de furturi si violente

Ploiesti/ Perchezitii in Bereasca: 9 tineri, luati pe sus de mascati, fiind acuzati de furturi si violente

Mai mulți adolescenți, unii din dintre ei cu vârste de 13 și 14 ani, au fost săltați, miercuri dimineață, de polițiștii din Ploiești în timpul unor descinderi care au avut loc în cartierul Bereasca.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Deși miniori, aceștia sunt acuzați de o lungă serie de furturi din case, societăți comerciale, dar și de fapte săvârșite cu violență.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

”În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Secția nr.1 de Poliție Ploiești pun în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la persoane bănuite de furt calificat, distrugere și lovirea sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Nouă persoane vor fi aduse la sediul unității de poliție pentru audieri. Fiind minori, infractorii vor fi însoțiți de părinți, potrivit unor surse judiciare, citate de Ziarul Incomod.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 17.800 de lei.

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, dar și de cel al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești, arată sursa citată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191