Ploiesti/ Perchezitii in Bereasca: 9 tineri, luati pe sus de mascati, fiind acuzati de furturi si violente

Ploiesti/ Perchezitii in Bereasca: 9 tineri, luati pe sus de mascati, fiind acuzati de furturi si violente

Mai mulți adolescenți, unii din dintre ei cu vârste de 13 și 14 ani, au fost săltați, miercuri dimineață, de polițiștii din Ploiești în timpul unor descinderi care au avut loc în cartierul Bereasca.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Deși miniori, aceștia sunt acuzați de o lungă serie de furturi din case, societăți comerciale, dar și de fapte săvârșite cu violență.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

”În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Secția nr.1 de Poliție Ploiești pun în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la persoane bănuite de furt calificat, distrugere și lovirea sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Nouă persoane vor fi aduse la sediul unității de poliție pentru audieri. Fiind minori, infractorii vor fi însoțiți de părinți, potrivit unor surse judiciare, citate de Ziarul Incomod.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 17.800 de lei.

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, dar și de cel al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești, arată sursa citată.