Ploiesti/ Politistii rutieri au oferit flori si martisoare femeilor aflate in trafic

Ploiesti/ Politistii rutieri au oferit flori si martisoare femeilor aflate in trafic

*01 martie 2023*

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La început de primăvară calendaristică, poliţiştii prahoveni au “amendat” doamnele și domnișoarele aflate în trafic cu flori şi mărțișoare!

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ca în fiecare an, poliţiştii rutieri au participat, cu ocazia zilei de 1 Martie, la o acțiune cu caracter preventiv, în trafic, pe principalele artere din municipiul Ploiești, dar și în zonele pietonale.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

De această dată, au fost vizate doamnele şi domnişoarele aflate la volan, care au fost „trase pe dreapta” şi „sancționate” cu mărțișoare.

Acţiunea a avut loc și în stațiunile montane, pe lângă mărţişoare, poliţiştii oferindu-le participantelor la trafic recomandări vizând conduita preventivă la volan, precum și obligativitatea respectării prevederilor legislaţiei rutiere.

Astfel, conducătoarele auto oprite în trafic au răsuflat ușurate, acestea primind, în locul punctelor de penalizare și a amenzilor, mărțișoare și flori.

Există deja o multitudine de interpretări legate de semnificaţia culorilor mărţişorului. Una dintre acestea se referă la faptul că şnurul mărţişorului, prin îmbinarea celor două culori, exprimă împletirea inseparabilă a unor principii.

Să asociem, aşadar, semnificaţia mărţişorului, la început de primăvară, cu ceea ce Poliţia îşi propune să ofere comunităţii pe care o deserveşte: SIGURANŢĂ şi ÎNCREDERE!

Poliţiştii rutieri care au participat la această acţiune, ce constituie deja o tradiție, le urează tuturor participanţilor la traficul rutier să se bucure de o primăvară frumoasă şi lipsită de evenimente rutiere!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191