Ploiestiul, pe harta investitorilor italieni. Noi oportunitati economice, stabilite in cadrul unui forum online intre Primaria Ploiesti si autoritati din Italia

Ploiestiul, pe harta investitorilor italieni. Noi oportunitati economice, stabilite in cadrul unui forum online intre Primaria Ploiesti si autoritati din Italia

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a fost gazda Forumului on line româno-italian, eveniment care s-a desfășurat în după-amiaza acestei zile.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Reuniunea în mediul online a fost organizată de municipalitatea ploieșteană, iar la aceasta au participat din partea italiană șeful grupului europarlamentarilor italieni Forza Italia, domnul europarlamentar Fulvio Martusciello, Ambasadorul Republicii Italiene în România, Excelența Sa, domnul Alfredo Maria Durante Mangoni, președintele Uniunii Industriașilor din Napoli, domnul Constanzo Jannoti Pecci, vicepreședintele Uniunii Industriașilor din Napoli, domnul Giancarlo Fimiano, directorul Agenției Italiene pentru Comerț Exterior, doamna Micaela Soldini, precum și alți reprezentanți ai mediului de afaceri italian.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Totodată, la discuțiile din cadrul Forumului on line româno-italian, au mai fost prezenți administratorul public al municipiului Ploiești, doamna Simona Albu, consilierul primarului municipiului Ploiești, doamna Mariana Câju, subprefectul județului Prahova, domnul Emil Drăgănescu, precum și președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, domnul Aurelian Gogulescu.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În cadrul forumului au fost dezbătute o serie de aspecte axate pe facilitarea dezvoltării relațiilor bilaterale economice dintre municipiul Ploiești, județul Prahova și comunitatea de afaceri din Napoli, precum și din întreaga Italie.

Astfel, reprezentanții municipalității ploieștene au prezentat oprtunitățile de dezvoltare locale, în contextul în care Italia este printre primii parteneri comerciali ai României, fiind a doua piață a importurilor din țara noastră. Totodată, s-a punctat faptul că, la nivelul comunității noastre, își desfășoară activitatea, în domenii diverse, 157 de firme cu capital italian.

Oamenii de afaceri italieni s-au arătat interesați de ofertele investiționale prezentate în cadrul acestui forum on line, precum și de facilitățile pe care statul român le creează pentru atragerea investitorilor străini, în dezvoltarea unor investiții importante în plan local.

Forumul online româno-italian desfășurat astăzi a creionat o strategie comună de lucru pentru implementarea unor proiecte bilaterale de succes, pe viitor.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191